Vakantiehuis België - Ardennen, Luxemburg:
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin
VakantiehuisBelgië - Ardennen, Luxemburg: Myrtille et marcassin

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Myrtille et marcassin


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Myrtille et marcassin



V. uit België  Verblijfsdatum oktober 2020- oktober 2020
Beoordeling

Het was vrij duidelijk om te boeken,
Mr Gerdi A. uit België  Verblijfsdatum augustus 2020- augustus 2020
Beoordeling

ECO-huis is erg ruim en de houten constructie maakt het aangenaam toeven. De piano en de biljart waren een surplus. Magnifieke ligging op de boerenbuiten vlakbij de bossen. Ideaal als vertrekpunt naar Durbuy, La Roche en nog veel Ardeens moois.
Ms Muriel V. uit België  Verblijfsdatum juli 2020- juli 2020
Beoordeling

Alles was prima ! Prachtige omgeving , comfortabel huis , prima accommodatie , heel vriendelijke ontvangst en goede communicatie met de eigenaar
M. uit België  Verblijfsdatum juli 2020- juli 2020
Beoordeling

Wij hadden een zalig huis op een zalige plek in de Ardennen , Een huis perfect geschikt voor een grote groep ! Prijs - kwaliteit 👌
f. uit België  Verblijfsdatum juni 2020- juni 2020
Beoordeling

Prima gegaan
Mr Wouter G. uit België  Verblijfsdatum januari 2020- januari 2020
Beoordeling

Gezellig huis met veel houtafwerking. Gezellig warm bij aankomst. Rustig gelegen. Slechte geluidsisolatie in het huis zelf (houten vloeren en wanden) doch dit was niet storend.
Mr Achiel R. uit België  Verblijfsdatum oktober 2019- november 2019
Beoordeling

Een comfortabel huis, en een mooie omgeving.
Ms Katleen V. uit België  Verblijfsdatum oktober 2019- oktober 2019
Beoordeling

Aankomst was goed. Eigenaar was aanwezig. Het huis is goed onderhouden maar minpunt is dunne muren, dus wie beneden slaapt, hoort alles van boven en in de living.
Mr De Saedeleir J. uit België  Verblijfsdatum september 2019- september 2019
Beoordeling

Heel mooi huis. Prachtige omgeving.
Ms Liliane V. uit België  Verblijfsdatum september 2019- september 2019
Beoordeling

Prima , we werden goed ontvangen .
Mr Alain V. uit België  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

...…............,,,,...0
Ms Veerle V. uit België  Verblijfsdatum juli 2019- juli 2019
Beoordeling

Alles heel vlot verlopen, mooi huis, mooie omgeving.
Ms Natacha L. uit België  Verblijfsdatum april 2019- april 2019
Beoordeling

Super mooi huis. Uitstekend gelegen. Vriendelijke eigenaar. Huis is enkel wat gehorig.
Mr Dries V. uit België  Verblijfsdatum maart 2019- maart 2019
Beoordeling

Het huis is erg ruim, voldoet aan alle comfort en beschikt over alle mogelijke voorzieningen in de keuken en tuin. Zeer rustige omgeving aardige eigenaars. Wij hebben absoluut een geslaagde vakantie gehad!
Mr Stijn V. uit België  Verblijfsdatum maart 2019- maart 2019
Beoordeling

Goede ontvangst, heel goed huis en direct wandelmogelijkheden heel mooie streek!
Ms Anastasia A. uit België  Verblijfsdatum november 2018- november 2018
Beoordeling

De eigenaar was zeer vlot in communicatie en flexibiliteit. Wij hebben de ecolodge zeer gemakkelijk gevonden en het was ook een zeer mooi verblijf.
Mr Achiel R. uit België  Verblijfsdatum november 2018- november 2018
Beoordeling

Alles was in orde. Prachtige omgeving om te wandelen.
Ms Charis c. uit België  Verblijfsdatum augustus 2018- augustus 2018
Beoordeling

Super mooi huisje en goed contact met de eigenaar. Hij gaf ons leuke tips. En ook onze tips om een volgend verblijf te verbeteren hoorde hij graag. Voor herhaling vatbaar!
Mr Kris V. uit België  Verblijfsdatum mei 2018- mei 2018
Beoordeling

Zeer vriendelijke ontvangst. Uitstekende accomodatie en prachtige, rustige omgeving.
Mr Frank V. uit België  Verblijfsdatum februari 2018- februari 2018
Beoordeling

Uitstekende accommodatie, alles voorhanden voor een gezellig en geslaagd weekend. Keuken en ontspanningsruimten zijn ruim voorzien van alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijk ontvangst en steeds bereikbaar voor bijkomende inlichtingen. Regio leent zich uitstekend voor wandelingen. En niet ver van de Villa ook verschillende andere gelegenheden te vinden. We hebben een geslaagd weekend achter de rug. Een echte aanrader.
Mr H. P. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2017- oktober 2017
Beoordeling

De aankomst was goed geregeld. Kamer was op temperatuur. De accommodatie was goed en functioneel ingericht. Jammer dat het wat aan de gehorige kant is. De omgeving is schitterend en rustig Je kunt er mooie wandelingen maken. We hebben ons uitermate goed vermaakt.
Mr geert d. uit België  Verblijfsdatum september 2017- september 2017
Beoordeling

we waren met 3 gezinnen en in totaal met 13 personen. Het is een gezellig en goed ingericht huis met volledig ingerichte keuken. Op de bovenverdieping konden de kinderen zich goed bezighouden en ook beneden is er voldoende plaats. Het huis ligt op een doodlopende straat van waaruit men onmiddellijk kan beginnen met wandelingen. Kortom, een geweldige locatie.
Mr Peter V. uit België  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Mooie, ruime woning. Leuk verblijf gehad.
Mr Vilrokx B. uit België  Verblijfsdatum juni 2017- juni 2017
Beoordeling

Perfecte overhandiging v d sleutel. Huis is dik in orde.
Mr Ignace C. uit België  Verblijfsdatum maart 2017- maart 2017
Beoordeling

Als we aankwamen , gaf het een 'thuisgevoel'. De pelletkachel had het huis goed opgewarmd. De omgeving straalt rust uit. Wij hebben ervan genoten.
Mr david s. uit België  Verblijfsdatum december 2016- december 2016
Beoordeling

zeer goed geïnformeerd door de eigenaar!
Mr Kristof A. uit België  Verblijfsdatum november 2016- november 2016
Beoordeling

Heel leuk huis in erg mooie omgeving. Ideaal voor lange boswandelingen, je kan van aan het huis zo de natuur in. Door de constructie (houtskeletbouw) is het huis wel redelijk gehorig. Alle keukenmateriaal is aanwezig.
Ms Leonore M. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2016- oktober 2016
Beoordeling

Ruime accomodatie. Lekker veel badkamers. Leuke ruimte met biljart boven. Omgeving was schitterend,, we hebben lekker veel gewandeld.
Mr S.c. L. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2016- augustus 2016
Beoordeling

Zeer mooie en persoonlijk ingerichte woning. Alle ruimte, zowel binnen als buiten, voorzien van alle extra's. Wel goed om vooraf te weten dat koeien, schapen en honden op 5 meter afstand in de wei lopen. Daarbij is het huis door al het hout erg gehorig. Maar dat neemt niet weg dat wij hier erg genoten hebben
Mr Johannes S. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2016- juni 2016
Beoordeling

Jammer dat het weer wat tegen zat, maar het huis heeft genoeg te bieden om je te vermaken, gezellig te verpozen. Zeer compleet ingerichte keuken, veel spellen en speelgoed voor zowel jong als oud.
Ms Barbara D. uit België  Verblijfsdatum april 2016- april 2016
Beoordeling

Leuke locatie voor gezinnen met kinderen
Mr Paul D. uit België  Verblijfsdatum maart 2016- april 2016
Beoordeling

ondanks het slechte weer konden we ons na een natte wandeling lekker warmen in het ruime huis met een super speelruimte
Mr Steven D. uit België  Verblijfsdatum februari 2016- februari 2016
Beoordeling

Een zeer mooi vakantiehuis met alles wat er nodig is voor een goed verblijf - zeer uitgeruste keuken (met broodbakmachine, friteuze, keukenrobot...) - Heel wat gezelschapspelletjes en speelgoed voor de kids - Veel ruimte, mooie kamers, goed sanitair - Voldoende parkeergelegenheid Een aanrader!
Mr Kenneth D. uit België  Verblijfsdatum december 2015- december 2015
Beoordeling

Super verblijf gehad, perfect voor iedereen van de familie, zowel mn kids als mn moeder in rolstoel! Hoopt op uitbreiding van zolderkamers tegen volgend jaar -)
Mr Nelis T. uit België  Verblijfsdatum november 2015- november 2015
Beoordeling

Wij verbleven met 4 gezinnen een weekend in dit zeer propere en van alle mogelijke huisraad voorziene vakantiehuis. Buiten is het aangenaam vertoeven, met voldoende ruimte om te spelen. Binnen een gezellige en warme sfeer door het houtgebruik. Logischerwijze hoor je in het huis wel alles...met wat kinderen van de partij betekent dat lange dagen en vanaf 's ochtends genieten van vakantie. Toch een ideale woning voor een ontspannen buiten-weekend. Leuke wandelingen in de omgeving. De eigenaar is zeer behulpzaam en vriendelijk. Een aanrader!
Mr Herman D. uit België  Verblijfsdatum oktober 2015- november 2015
Beoordeling

Prachtige weer, zeer mooie huisje met grote keuken. een aanrader
Mr Cornelis V. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Lekker ruim huis, is gehorig maar wij hadden daar geen last van, uitstekend geoutilleerde keuken, mooie en rustige omgeving, prima de luxe!
Ms Hilde L. uit België  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Met onze groep van 10 personen die we al 10 jaar kennen vonden we het huis wel groot maar we hadden er iets meer van verwacht, o.a. netheid kon veel beter, en nog een nadeel als de 1ste persoon wakker is, is iedereen wakker door het gekraak
Mr Onur B. uit België  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

Net terug van een weekje vakantie met 12 personen en 1 kind. Het huis is zeer rustig gelegen dicht bij een bos en heeft een grote tuin. Qua voorzieningen echt een topper, vrijwel alles is aanwezig in de keuken. Op het verdiep veel entertainment pooltafel, tv met sattellietkanalen, apple tv enz. Enig minpuntje is het geluid van een biljartbal dat op de grond valt. Verder is de huisbaas heel behulpzaam en is het een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen durbuy, coo en andere interessante plaatsen op amper een half uur rijden.
Ms Jeanet T. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2015- juli 2015
Beoordeling

Wij hebben een fijne vakantie gehad. Het huis is erg comfortabel en de ligging vinden wij geweldig. Erg rustig. De kinderen vonden de recreatie ruimte goed, vooral de pooltafel. Familie Bolk
Mr Rene v. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

De voorzieningen in het huisje waren echt super. Meer dan voldoende servies aanwezig, maar ook heleboel kruiden, lucifers, afwasmiddel, vaatwastabletten, en speelgoed voor de kinderen. we waren met een groep van 12 volwassenen en 3 kleine kinderen.
Ms W. C. uit België  Verblijfsdatum april 2015- april 2015
Beoordeling

In de keuken is echt wel alles voorzien. Domotica is ook aanwezig zodat er niets onnodig blijft branden. Op de eerste verdieping een chill-ruimte met tv, biljart en mezannine. Eigenaar is zeer behulpzaam. Bij goed weer, leuke tuin. We hebben er echt van genoten.
Mr h.g h. uit België  Verblijfsdatum december 2014- december 2014
Beoordeling

We brachten een weekendje door met vrienden in dit zeer goed ingerichte huis in een mooie streek. Alle comfort is aanwezig, de ontvangst was uitstekend. Een aanrader, zeker met (alle leeftijden) kinderen.
Mr F. N. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

De herfstvakantie hebben we met onze familie (0 tot 79 jaar) doorgebracht in het mooie vakantiehuis in Freuneux. We hebben genoten van het gezellige huis en de mooie omgeving. Het was gezellig om samen rondom de brandende pelletkachel te zitten. Voor die tijd wisten we niet wat een pelletkachel was. De pooltafel in de kamer op de eerste verdieping was een succes. We hopen wel, dat om de hooggelegen stoep bij de voordeur nog eens een hek wordt geplaatst.
Ms Gratienne J. uit België  Verblijfsdatum september 2014- oktober 2014
Beoordeling

We hadden een zeer goeie vakantie mede door het prachtige wandelweer. Het huis is aan te bevelen voor 2 gezinnen met kinderen, wij waren met 5 echtparen, 65plussers, en daar is het huis te gehorig voor.
Mr Tom W. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

Wat een mooi huis! We hebben met een grote groep heerlijk kunnen genieten van dit moderne huis met sanitair en bedden van goede kwaliteit. Echt een aanrader!
Mr Kristof V. uit België  Verblijfsdatum mei 2014- mei 2014
Beoordeling

We waren zeer tevreden over de aanwezige voorzieningen in dit mooie huisje.
Mr H.F H. uit België  Verblijfsdatum april 2014- april 2014
Beoordeling

Een ruim en aangenaam huis om een familievakantie door te brengen. Zowel de eigenaar als zijn familie waren uiterst charmant, aangenaam, vriendelijk en gedienstig in de omgang. Ik zou ze graag als buren hebben gehad. Er was één minpuntje het gebouw was nogal &quotgehorig&quot. Maar toch zeker een aanrader.
Mr Joost B. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2014- maart 2014
Beoordeling

Wij hebben het huis gebruikt als uitvalsbasis voor sportieve tochten. Mountainbiken, canoën enz. is allemaal in de buurt. Het huis is van alle gemakken voorzien en de pooltafel en zithoek bieden ook plezier voor de koudere avonden.
Mr Henri B. uit België  Verblijfsdatum februari 2014- maart 2014
Beoordeling

Fijn weekend gehad in het grote vakantiehuis Myrtille et Marcassin, met veel speelgelegenheid voor de kinderen. De keuken is goed voorzien van alle benodigdheden. Een handleiding voor het bedienen van TV-DVDspeler ware welkom geweest. Belangrijkste bemerking is de gebrekkige verwarming één pelletkachel voor het hele grote huis (wel electrische vuurtjes in de kamers en badkamers) deze gaf onvoldoende warmte en viel zelf compleet uit op de laatste avond van ons verblijf. Wat een geluk dat het weer niet té koud was, zoniet zou het niet uit te houden zijn. Jammer voor zo'n interessant vakantieverblijf.
Mr Jürgen V. uit België  Verblijfsdatum november 2013- november 2013
Beoordeling

Gezellig samenzijn in een mooie omgeving en aangenaam huis.
Mr S. v. uit België  Verblijfsdatum november 2013- november 2013
Beoordeling

Activiteiten - Bewegwijzerde wandeling die langs het huis loopt - Puzzel Labyrinth in Trois Ponts - Spelletjes voormiddag wegens regen - Wandelzoektocht Durbuy Adventure - Chlorophylle
Ms G.C G. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2013- november 2013
Beoordeling

Erg comfortabel huis in authentiek dorpje, bijzonder rustig gelegen aan een veldweggetje dat direct de natuur in leidt. We hadden pech met het weer en konden maar twee kleine wandelingen doen, maar kregen toch een fantastisch weekend dankzij de super uitgeruste keuken, de gezellige warmte van de pelletkachel en uiteraard ook de pooltafel, die bij onze zes 13-plussers bijzonder in de smaak viel. Absolute aanrader!
Mr Danny K. uit België  Verblijfsdatum september 2013- september 2013
Beoordeling

Het is een mooi vakantiehuis met alle comfort die je kan wensen, echt aan te raden voor gezinnen, vriendenclubs ed, die van de rust kunnen genieten, en toch gezellig kunnen samenzijn.
Mr A.B A. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2013- september 2013
Beoordeling

Gezellig en ruim vakantiehuis
Mr Martin S. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2013- september 2013
Beoordeling

I went with 11 colleagues for a weekend canoe trip in Belgium and we stay at this beautiful place. The house is very new and is equipped with everything you need! The contact with the owner is uncomplicated and he responds quickly. Fortunately we had dry weather and enjoyed the beautiful terrace with the BBQ, but with billiard and football table as well as entertainment system you could also have fun on rainy days. All in all we all had a wonderful weekend and very much enjoyed our stay here.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Myrtille et marcassin