Vakantiehuis Groot-Brittannië - South West England:
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House
VakantiehuisGroot-Brittannië - South West England: Grenville Upcott House

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Grenville Upcott House


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Grenville Upcott House



Ms Laura K. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2018- oktober 2018
Beoordeling

Bij aankomst waren we verrast over het mooie landhuis en het prachtige uitzicht. We werden erg vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Practig oud landhuis met mooie oude details en sfeer. Geweldig ruim appartement met bovenverdieping, waarvan alleen de grote badkamer wel aan renovatie toe is. De bedden slapen prima en de slaapkamers beschikken allemaal over een tv. Beneden moet je wel oppassen voor de drempels en afstapjes die overal zijn. Heerlijk zwembad, waar wel wat regels op van toepassing zijn vanwege de veiligheid, maar dat is logisch. Al met al een zeer prettig verblijf
Mr P.W. T. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2018- juli 2018
Beoordeling

Hartelijke ontvangst door de eigenaar. Groot statig landhuis opgedeeld in appartementen, wel wat gedateerd doordat het een oud pand is. Er vindt momenteel ook groot onderhoud plaats. Prachtig uitzicht op de rivier de Taw. Veel te zien en te doen in de omgeving, van stranden tot steden en natuurparken. In de tuin ook mogelijkheden voor badminton, voetbal etc. Een eigen buitenruimte is er helaas niet. Heerlijk warm zwembad. In de matrassen zijn hier en daar de veren te voelen. Keuken compleet uitgerust.
Ms Annemarie d. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2017- mei 2017
Beoordeling

Aankomst bij een landgoed met fantastisch uitzicht over de rivierbedding. Hartelijke ontvangst door de eigenaar. Hij verhuurt delen van het landhuis en iedereen mag gebruik maken van zwembad (lekker warm) en pooltafel en spelkamer. Veel ruimte en voor ieder wat wils. Inrichting is niet modern maar van alle gemakken voorzien lekkere bedden. Wel heb je een auto nodig om de prachtige omgeving te verkennen het zijn behoorlijke afstanden. Barnstaple is een gezellig stadje en er zijn voldoende winkels. Het strand is niet ver rijden. Wij zijn een weekje geweest, maar je kunt er makkelijk twee weken doorbrengen zonder je te vervelen!
Ms Sigrun K. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2016- mei 2016
Beoordeling

Es war ein wunderschöner Urlaub. Schon bei der Ankunft waren wir überwältigt. Unser Herrenhaus war auf einem Hügel am Rand von Barnstaple. Bei der wunderbaren Aussicht haben wir sofort die Strapatzen der 1500 km langen Autoanreise vergessen und fühlten uns zu Besuch bei Rosamunde Pilcher. Unser Hausherr, ein Baron, hat uns herzlich begrüßt und während der Urlauswoche umsorgt. Die ganze Anlage war riesig. Es waren Pferde, Schafe,Hühner, Hunde und Katzen auf dem Anwesen, die in keinerweise störten, eher super dahin passten. Jeden Tag gab es frische Landeier. Die Wohnung war riesig, sauber und mit allem ausgestattet, was man so im Urlaub braucht, um sich wohl zu fühlen. Für die Kinder war ein riesengroßer Spielplatz vorhanden (Fußballplatz, Basketballkorb, Bälle, Federballspiel, Trampolin usw.) Der Pool war groß, sauber und warm. Wir haben uns rundum wohlgefühlt. Überraschenderweise waren auch eine Waschmaschine und ein Trockner vorhanden.Wir trafen eine deutsche Familie, die schon zum dritten Mal dort Urlaub machte. Bei uns wird es sicher auch einen zweiten Urlaub in diesem Herrenhaus geben.
Mr Willem E. uit België  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

Positief waren de keuken, de goede bedden en de handdoeken. En het prachtige uitzicht vanaf de oprijlaan! Negatief de woning was deels kelder en dus donker, vooral living en eetruimte. Er was slechts 1 toilet en dan nog in de badkamer en dat voor 5 personen. En het is oud en toch redelijk afgeleefd...
Mr David B. uit België  Verblijfsdatum juli 2013- juli 2013
Beoordeling

Het uitzicht op de omgeving is grandioos en onbetaalbaar. Je waant je in Upcott House in de setting van een Engels kostuumdrama, zo feeëriek en authentiek mag het zeker genoemd worden. De heer en dame des huizes zijn steeds aanspreekbaar voor gelijk welke vraag. Het verwarmd zwembad en het speelterrein voor kinderen zijn een groot pluspunt. Voeg daar de Engelse charme, gastvrijheid en openheid aan toe en je hebt een heerlijke cocktail, die nog lang nasmaakt.
Mr C.J. K. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2013- juli 2013
Beoordeling

Dit is typisch een voorbeeld van de verarmde adel een prachtig buitenhuis maar heel slecht onderhouden. Het zwembad was echt super en de pool/snookerkamer mochten we onbeperkt gebruiken.De tweepersoonsbedden waren klein (hebben we vaker last van in het buitenland) en een van de bedden zelfs slecht. Van de eigenaar/beheerder hebben we geen afscheid kunnen nemen, want die vertrok 's-morgens vroeg plotseling.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Grenville Upcott House