Vakantiehuis Italië - Toscane/Elba:
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Clematilda

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Clematilda


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Clematilda



Mr Peter P. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2019- mei 2019
Beoordeling

Alles was oké. Echter hadden we er door Belvilla wel op gewezen moeten worden dat om de accommodatie te bereiken, we vooraf over een goede gedetailleerde routebeschrijving ter plaatse hadden moeten beschikken. De navigatie van de auto kon de locatie namelijk niet precies vinden, waardoor we zeker een uur hebben moeten zoeken, en doordat het donker werd, was het nog lastiger de toegangsweg naar de locatie te vinden. Deze toegangsweg van 1,5 km naar de accommodatie is daarnaast zeer steil met 16 bochten en voor de eerste keer in het donker niet te rijden. Gelukkig is de eigenaar met zijn dochter ons te hulp gekomen. Voor hen was dit ook niet prettig, maar ze hebben ons prima geholpen.
Mr Leo P. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Loro ciufenna leuk klein dorpje. Prachtige lokatie, wel zeer steile weg omhoog naar huisje.
Ms Martine W. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2015- september 2015
Beoordeling

Wij hebben genoten van Casa Sesta. Casa Sesta wordt gerund door twee zusjes, zeer gastvrij en servicegericht. De weg naar boven is uitdagend maar brengt je uiteindelijk naar een prachtige plek waar het zeer goed vertoeven is. Een heerlijk zwembad om te relaxen met een adembenemend uitzicht over de vallei de ligging is zeer centraal om leuke uitstapjes te maken. Een aanrader!
V. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- juni 2015
Beoordeling

Wat een toplocatie! Dit prachtige landgoed met een schitterend uitzicht op Val d'Arno biedt alles voor de rust en natuurliefhebber. Het is er heel stil, omgeven door prachtige rozen, hortensia's, bloembedden en boomgaard. Maar ook het zwembad, de zitjes, alles is zorgvuldig onderhouden. De familie doet er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Het enige minpuntje vonden wij de inrichting van het huis, dit is toch wel sober. Vooral een oven hebben wij gemist. Maar dit werd goedgemaakt door de goede bedden, de privacy door de ligging van het huis en de hartelijkheid. Ook enorm genoten van de kookles!
Mr Gert G. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2015- april 2015
Beoordeling

Mooi appartement, eenvoudig ingericht, maar op een spectaculaire plek. Vanaf je terras een schitterend uitzicht over de Arnovallei, en vanuit het zwembad zelfs nog mooier. Bijzonder vriendelijke ontvangst door de zussen Sara en Giulia. Het weggetje ernaartoe is in de eerste versnelling goed te doen maar zal de meeste bewoners van ons platte landje wel even doen slikken.
Mr Ad V. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2014- juni 2014
Beoordeling

Wat een prachtige plek boven op de berg. Ontvangen met wijn en olijfolie van eigen maak, je kon de groentetuin in om te plukken wat je nodig had, net als het fruit. Een prachtige plek met uitzicht over het dal, zeer gastvrije mensen. Het was even lastig om te vinden en om daarna omhoog te gaan in de één, veel extra gas en na één dag wist je wel waar en hoe de bochten liepen. Enige nadeel was dat je niet even bij de bakker om de hoek verse broodjes kon halen.
Mr Frank S. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2014- augustus 2014
Beoordeling

Anreise über 3km Serpentine nach oben ins Fe-haus nichts für Fahranfänger. Super Anlage-alles mit Liebe zum Detail und top gepflegt. Nette und absolut hilfsbereite englischspr.Vermieter.
m. uit België  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

Prachtig uitzicht over het toscaanse landschap, fantatisch verblijf te midden van de olijfbomen en wijngaarden. Goeie uitvalsbaisis voor de vele cultuursteden en Doreen
Mr Horst B. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2014- mei 2014
Beoordeling

Es war wirklich perfekt! Wunderschöne Gartenanlage und ganz herzliche Vermieter. Besser geht es gar nicht!
Mr T A. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2013- oktober 2013
Beoordeling

Wij hebben Clematide echt gebruikt als uitvalbasis...zeker vanwege de ligging in het midden van de grote steden. Florence, Siena, Arezzo....Alles binnen een uur rijden. de omgeving is schitterend....de ligging fabelachtig....de weg er naar toe spectaculair voor niet bergrijders.
Mr W.P W. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2013- september 2013
Beoordeling

Eine großzügige, sehr stilsicher und geschmackvoll gestaltete und eingerichtete Anlage. Die Lage, etwas abseits der Hauptverkehrsstraßen, bietet wunderbare Aussichten und vermittelt das, was man sich so allgemein von der Toscana vorstellt. Wenige. Einrichtung und Ausstattung des Hauses kleine Mängel (z. B. defekte Glaskaffeekanne an der Kaffeemaschine, abgebrochene Schließvorrichtung am Gefrierfach des Kühlschranks, defekter Kleiderhaken). Im Bereich des Bades könnten ein paar Haken und weitere Ablagevorrichtungen (z. B. Dusche) sehr hilfreich sein. Ansonsten ein äußerst schön eingerichtetes Haus.
J. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- september 2013
Beoordeling

Wij bezochten deze agriturismo in het najaar van 2013. Het is er prachtig en de tuinen rond het huis worden erg goed verzorgd. Zowel Florence als Sienna zijn vanuit hier makkelijk bereikbaar. Enige minpuntjes zijn het feit dat je bij deze agriturismo niet kunt eten en er erg veel vliegen/muggen (vooral bij het zwembad) zaten toen wij er waren.
Mr Tröndle A. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Entspannung pur, da abgelegen
Mr Joachim M. uit Oostenrijk  Verblijfsdatum juni 2013- juni 2013
Beoordeling

Wunderbare ruhige Lage, Freundlichkeit der Besitzer
Mr Frank D. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2013- juni 2013
Beoordeling

Top plek, top vakantie.
Ms W.A W. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2013- mei 2013
Beoordeling

Absolute Ruhe, garantiert.
V. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2012- september 2012
Beoordeling

Het was een heerlijke vakantie. Prachtige omgeving en een gezellig vakantiehuis. Prima ontvangst, ook erg attend dat er een zelfgemaakte taart en wijn klaar stond. Wij hebben er vooral veel rust ervaren. Leuke steden in de omgeving en veel moois gezien zoals cathedralen en andere bezienswaardigheden. Sienna en San Gimigiano zijn aanraders. Onder aan de berg waar het agriturismo zich bevond hebben we een fijn restaurant gevonden met gerechten uit de streek en goede wijn.
K. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2012- september 2012
Beoordeling

Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf. Het huisje en de privacy waren fijn en de ligging en het uitzicht van het huis super!
V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

We hadden een geweldige villa, gastvrije mensen en alles even prachtig onderhouden. De toegangsweg er naar toe, is niet echt prettig, wij zijn daardoor 's avonds niet weg geweest.
B. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

Zeer mooi vakantieverblijf. We zijn gastvrij ontvangen door de eigenaar, met een pizza avond voor alle gasten. Mooie uitvalbasis om de grote steden in de omgeving te bezoeken. Heerlijk zwembad met een mooi uitzicht, ook een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.
T. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2012- mei 2012
Beoordeling

Werkelijk prachtige accomodatie,die helaas op eigen kracht haast niet te vinden is
B. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2011- juli 2011
Beoordeling

Een uitstekend vakantiehuis, schitterende ligging boven op de berg. Prachtig zwembad en een gastvrije ontvangst. Een prima vakantie ook met kinderen.
S. uit Oostenrijk  Verblijfsdatum september 2011- september 2011
Beoordeling

Der Aufenthalt auf der Casa Sesta (Objekt Clementine) war ein perfekter Urlaub. Die Unterkunft war sauber, zweckmäßig eingerichtet und für uns (2 Paare) vollkommen ausreichend. Auf der Terrasse haben wir herrliche Abende verbracht. Die Besitzerfamilie war sehr nett und hilfsbereit. Es gibt einen Obst- und Gemüsegarten aus dem wir uns täglich frisches Obst und Gemüse holen durften. 1x wöchentlich werden alle Gäste zu einem gemeinsamen Pizzaessen mit Weinverkostung eingeladen. Der Pool ist traumhaft in die herrliche Landschaft eingebettet. Es gibt ausreichend Liegen. Wir werden sicher wieder kommen.
W. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2011- juli 2011
Beoordeling

deze vakantiewoning is een waar oord van rust met een fantastisch mooi natuurschoon en prachtige vergezichten. De steile klim toen we richting bestemming reden was er een om nooit te vergeten maar na 2 keer ben je ook over die schroom heen. De ontvangst was meer dan hartelijk en de uitnodiging om kennis te maken met de andere gasten op een avond met voorgerecht, pizza en nagerecht incl rijkelijk drank op kosten van de eigenaar was niet alleen verrassend maar gewoon super. dat je vervolgens gebruik mag maken van de groente en fruit weides heel erg leuk. We hebben genoten en gaan zeer zeker terug.
J. uit België  Verblijfsdatum juli 2010- juli 2010
Beoordeling

Geweldige vakantie gehad in dit prachtige huisje! De ligging is adembenemend; de weg ernaartoe een lange stijle klim die uiteindelijk zeer de moeite loont. Terrein is prachtig aangelegd en onderhouden. Zeer gastvrije ontvangst met gratis pizza en wijn voor de gasten. Dochter spreekt goed Engels. In de moestuin kun je plukken wat je wil; kersen, sla, tomaten, aardbeien, abrikozen a volonté. 't Is dat we zover gereden waren en we ook wat van de omgeving wilden zien, maar eigenlijk heb je helemaal geen zin om weg te gaan, zo heerlijk is het er. Prachtig zwembad ook met geweldig zicht op de vallei. Kortom: een aanrader!
D. uit België  Verblijfsdatum juni 2010- juli 2010
Beoordeling

Het fantastisch mooi uitzicht over de vallei van de Arno, de prachtige omgeving, de zeer goed onderhouden accommadaties, het zwembad, de vriendelijke en behulpzame gastheren compenseerden ruimschoots de nogal steile klim omhoog. Een absolute aanrader. Honden zijn er bovendien toegestaan. Er zijn ruime mogelijkheden om in het bos te gaan wandelen en in het wild levende dieren tegen te komen (stekelvarken, kleine wilde zwijntjes, kleine herten). Een goede uitvalbasis voor een bezoek aan Arezzo, Siena, Firenze, de Chianti-route.
S. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2008- oktober 2008
Beoordeling

Casa Sesta (waar Clemacine toe behoort) is een Toscaans paradijsje. Wanneer je eenmaal boven aangekomen bent (600 meter haarspeldbochten) tref je rust, cypressen, wijn, natuur en vooral een schitterend uitzicht. Je haalt je groente uit de tuin, de wijn van het huis en eigenlijk hoef je het terrein niet af. Een heerlijke ervaring.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Clematilda