Vakantiehuis Italië - Toscane/Elba:
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Borgo Montecarelli Quercia

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Borgo Montecarelli Quercia


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Borgo Montecarelli Quercia



Mr Albert T. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2016- september 2016
Beoordeling

Prima verblijf als uitvalsbasis voor noord Toscane. Goed bereikbaar, eenvoudige maar zeer nette accommodatie.
Mr R.w. S. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2016- juli 2016
Beoordeling

Centraal gelegen, heerlijk zwembad
Mr Erwin S. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Mooie badkamer, lekkere douche. Het terrein waar het huisje op ligt is mooi, zwembad en zonneterras is mooi aangelegd. Ligt vlakbij Florence. Het is mogelijk met 4 personen hier te verblijven maar dat zou ik gezien de geringe oppervlakte van het huisje zeker niet doen. Is prima voor twee personen. Neem eigen entertainment mee want er is wel geteld 1 Nederlandstalige zender, ondanks satelliet.
A. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2014- mei 2014
Beoordeling

Bij aankomst kregen we Salice (A). Wat een mazzel! De keukendeur uit en we konden aan alle kanten buiten zitten op eigen terras of bij het zwembad! Echt het mooiste app. met uitzicht op de Toscaanse heuvels. We zijn 2x in Florence geweest, Andrea had kaartjes voor ons gereserveerd voor de Galleria dell'Accademia, scheelt uren in de rij staan! Lucca, Pisa, Siena bezocht, rond het meer en in de omgeving gereden. Enige minpunt was dat je in de buurt geen wandeling kon maken.
S. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- september 2013
Beoordeling

Erg leuk, kleinschalig complex. Vriendelijke eigenaar. Alles keurig verzorgd. 's morgens komt een bakker langs, waarvoor je wel wat geduld moet hebben, want hij komt op 10.30 u, maar het is vakantie. Ligt vlak bij dorp Montecarelli, waar 2 restaurants liggen op 5 min. lopen vanaf appartement. Er is daarnaast een erg leuke osteria die voor ontbijt en lunch open is.
R. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

Het huis is excellent voor rust voor het gezin, het is veilig en je zit tussen de Italianen. Geweldig!
J. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2011- juni 2011
Beoordeling

Erg proper en netjes! De eigenaar is ontzettend vriendelijk en we hebben het hier erg naar ons zin gehad.
M. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2010- mei 2010
Beoordeling

Mooi appartement in Toscaanse sfeer, ruim met mooi zwembad. Restaurant om de hoek met ruime keuze; echter weinig mogelijkheid tot wandelingen in directe omgeving.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Borgo Montecarelli Quercia