Vakantiehuis Italië - Toscane/Elba:
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Tiglio

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Tiglio


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Tiglio



Ms Evy R. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2020- augustus 2020
Beoordeling

Mooie Agriturismo met ruim zwembad en fijn en hittebestendig huisje voor ons 5. Gelegen in een zeer rustig dorpje in de nabijheid van Cortona, Goeie uitvalsbasis om de streek te ontdekken.
Mr Ron v. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Zeer vriendelijke gastvrije mensen. Huis erg netjes en goed ingericht. Neem wel een stopcontactadapter mee. Prachtige tuin, leuk zwembad. En daar wij de enige waren, hadden we alles voor ons zelf. Eigenaresse kwam soms een praatje maken en koffie brengen. Beddengoed, badhanddoeken goed verzorgd. Zelfs tafellaken ontbrak niet.
Ms Lenie v. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2018- september 2018
Beoordeling

goede ontvangst, accommodatie prima, er was geen koffiezetapparaat, gelukkig hadden we die uit voorzorg meegenomen. omgeving was mooi en het was er erg rustig.
Mr Maarten P. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2018- augustus 2018
Beoordeling

Enorm gastvrije beheerder Alfredo en zijn lieve familie. Kregen gedurende de week meerdere malen koffie, watermeloen bij het zwembad, zelf bereide maaltijden kostenloos en ongevraagd! Beslist ongeplande positieve klantervaring in een mooie typisch italiaanse omgeving. Gewéldig!
Mr Erwin H. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Familiaire ontvangst in het mooiste stukje van Toscane.
Ms J.M. J. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2017- juli 2017
Beoordeling

Mooie locatie in een rustige omgeving, echt agriturismo op z'n Italiaans! Vriendelijk ontvangen door eigenaar. Vanuit locatie van alles ondernomen maar ook heerlijk gerelaxt in de mooie tuin met zwembad en zitjes.
Ms Heleen d. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Wij hebben een prima vakantie gehad in appartementencomplex Tiglio. Het appartement maakt onderdeel uit van een klein landgoed, compleet met kapel. Hartelijk welkom geheten door een typisch Italiaanse familie. Schitterende omgeving centrale vertrekplaats om alle beroemde stadjes van Toscane en Umbrie te bezoeken. Het appartement was goed, volledig ingericht en schoon. Niet gehorig, koel. Je kunt er met gemak met 4 personen vakantie vieren. Niet geschikt voor kleine kinderen. We hadden een goed verblijf. Helaas was het zwembad, hoewel het wel bij de boeking wel als open was aangegeven, niet toegankelijk. Wij komen hier graag terug.
Mr Jerry V. uit België  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

Leuk zwembad, BBQ's voorzien. Gewoon gezellig buitenleven.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Tiglio