Vakantiehuis Italië - Toscane/Elba:
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco
VakantiehuisItalië - Toscane/Elba: Fuoco

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Fuoco


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Fuoco



Jimmy D. uit België  Verblijfsdatum juli 2020- augustus 2020
Beoordeling

Ideale locatie voor een vakantie om te genieten van zowel streek, food & wine, romantiek, weer, steden... Vriendelijke en behulpzame Italiaanse eigenaars zorgen voor de verhuur van deze heerlijke en propere accomodatie. Eveneens genoten tijdens de hitte van het leuke zwembadje. TOPPER!
Mr Axel S. uit België  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Prachtige weg naar het verblijf, warme ontvangst met zelfgebakken taart. Zeer ruime accommodatie.
V. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2017- augustus 2017
Beoordeling

Fantastische accommodatie! Je wordt inderdaad ontvangen met eigengemaakte taart en lokale wijn. De accommodatie was erg prettig. Sober, maar ruim van opzet, lekker koel, netjes en conform verwachting. Zwembad was heerlijk! Helemaal met de tropische temperaturen die wij tijdens ons verblijf hadden. Tijdens ons verblijf zijn alle gasten uitgenodigd door de eigenaars voor een 'familie'-pizza avond. Heel erg gezellig en lekker. De omgeving was zeer mooi. Door de ligging ook erg rustig en op 5 min afstand van het dorpje. Een fantastische locatie om tot rust te komen. Met het zwembad was het ook heel goed vertoeven voor kinderen. PS, Voor de routeplanner kies voor SP (Strada Provinciale) 12 en dan stoppen bij L'Antico Ritrovo, Asciano.
v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2017- mei 2017
Beoordeling

Gastvrije ontvangst met eigen gemaakte taart en een fles wijn. Ondanks dat het zwembad pas op 1 juni zou worden gevuld, was het bij onze aankomst op 20 mei toch vol. Huisje was erg schoon en opgeruimd. Inrichting is sober maar voldoet. Jammer dat het bed erg kraakte. Eigenaren wonen zelf op het complex en zijn zeer attent. Helaas spreken ze alleen Italiaans maar met handen en voeten kom je er wel uit. Kortom een aanrader.
N. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2017- mei 2017
Beoordeling

Bij aankomst fles rooie wijn ,eigen gemaakte taart,heerlijk ,omgeving ,gewoon schitterend,accomodatie ,nog nooit zo een mooi en ruim apartement gehad en gezien,de douchebak had iets groter gemogen,en een lekkere bank om te zitten binnen toen het savonds wat koeler werd,maar dat is het eigenlijk,renato en isabella ,2toppers ze doen hun stinkende best om het je naar de zin te maken, een minpuntje de tom tom had moeite om de precieze locatie te vinden ,wij stonden bij de locale supermarkt de coop en hebben ze toen maar opgebeld , toen zijn ze ons komen ophalen Super? En de eigen gemaakte limoncello ,heerlijk gewoon wij komen zeker terug
v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2016- mei 2016
Beoordeling

Warme ontvangst door de gastheer en vrouw. Niks was hun te veel en stonden altijd klaar. Mooie ligging, mooie appartement en het zwembad. Alles mooi en goed onderhouden. Echt een aanrader!!!! Bij de boeking had ik een fout gemaakt en werd gelukkig zonder veel moeite of extra kosten opgelost.
v. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Heerlijke vakantie in prachtige omgeving.
Mr Werner B. uit België  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

Super aangename mensen en een top locatie!!! Onze kinderen waren doel enthousiast dat ze met de honden konden spelen!
K. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2015- augustus 2015
Beoordeling

We hebben intens genoten van ons verblijf in appartement Terra. Het appartement is schoon en comfortabel. De ligging is uniek. Overal uitzicht op de schitterende Toscaanse heuvels. Het zwembad is heerlijk en wordt goed schoon gehouden. Gastheer Renato en gastvrouw Isabella zijn hartelijk en behulpzaam. Ze spreken alleen Italiaans, maar doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Bij aankomst is er een zelfgebakken koek van Isabella en een fles wijn. Op de eerste woensdagavond van ons verblijf heeft Isabella een heerlijke maaltijd voor ons bereid. Aaciano is een anntrekkelijk stadje waar je terecht kunt voor je boodschappen en/of een bezoek aan een restaurant. In de nabije omgeving is ongelooflijk veel te zien op het gebied van cultur en natuur. Deze accommodatie is werkelijk een aanrader!
L. uit België  Verblijfsdatum juli 2015- juli 2015
Beoordeling

Centraal gelegen om uitstappen te maken, met de auto en met de trein, naar Toscaanse steden
L. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2014- september 2014
Beoordeling

Asciano hat uns noch mehr ﲾr die schöne Landschaft des Val d'Orcia gezeigt. Das Mietobjekt ist sehr sauber, gut und funktionsfähig ausgestattet. Wir sind mehr als zufrieden und haben dort sehr schöne Ferien verbracht. Die Gastwirte sind sehr freundlich und nett.
Mr Marc S. uit België  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

Een rustgevend verblijf in een heel mooie streek. De eigenaars, die vlak naast het verblijf wonen, zijn uitermate vriendelijk. Spreken wel alleen Italiaans, maar begrijpen een beetje frans. Een aanrader.
Mr E V. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

Prima vakantieverblijf, overtrof de verwachtingen van de foto's zeer gastvrije Italiaanse familie. Zeer aan te raden prima prijs kwaliteitsverhouding. Lekker zwembad, om heerlijk af te koelen.
Mr Jeroen B. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

Prima appartement met grote slaapkamers. Wifi aanwezig maar binnen huis wat beperkt. Eigenaren zijn heel aardig maar spreken geen Engels. Beetje kennis van de Italiaanse taal kan geen kwaad. Heerlijk zwembad en verder hebben we een heerlijke vakantie gehad.
v. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

Mooie vakantiewoning met minimale huisraad. Eigenaar had een grote lieve hond maar ik vond het niet prettig dat dat dier naast je tafel kwam staan tijdens eten.
Mr Clements R. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2012- juli 2012
Beoordeling

Zeer vriendelijke eigenaresse, goed ingericht en ruim appartement, prachtige locatie! Eén avond genoten van de kookkunsten van de eigenaresse samen met de andere gasten. Wij gaan er zeker een keer terug!

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Fuoco