Vakantiehuis Nederland - Noord-Holland:
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee 2

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Bungalowpark Zuiderzee 2


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Bungalowpark Zuiderzee 2



Ms Grada O. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Fijn huisje, alleen jammer dat er hier en daar iets niet compleet of intact was en dat niet al aan ons was bevestigd. Nu hadden we het gevoel dat ons de mankementen in rekening kunnen worden gebracht. Het betrof servies dat niet compleet was en uitvallende deurklinken. Ook lag er gebruikt beddengoed op de wasmachine en was de deur niet op slot toen wij het huis betraden. Bedlinnen hebben we 1 set van geruild ivm vies en klam. Doorgezakte bedden. Opgelost met onze eigen toppingmatras, we komen vaker slechte bedden tegen in vakantieaccomodaties ;-) Verder heel fijn huis met tuin en prima park met dito faciliteiten en recreatieteam.
Ms Marije D. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2019- juli 2019
Beoordeling

Oké. Wel stoffig onder bed. Servies was nat. Tennisbaan viel tegen. Stenen ondergrond. Verder positief
Mr Stefan B. uit Duitsland  Verblijfsdatum april 2019- april 2019
Beoordeling

Die Ferienwohnung ist in guter Lage, jedoch zu teuer für den gebotenen Standard und für einen Kurzurlaub (2-3 Tagen). Das was eigentlich mit zum Standard gehört, musste nachgebucht werden (z.B. Handtücher, Betten nicht gemacht, etc.). Wünschte mir günstigere Angebote für max. 6 Personen. Frühstück in der Brasserie am Abreisetag bot nur Standard und war dafür mit 10,- Euro pro Person + 5 Euro für Kleinkind viel zu teuer.
Mr Cees d. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2019- februari 2019
Beoordeling

Ontvangst is goed en vriendelijk. De huisjes zijn goed, maar ons huisje kent enig achterstallig onderhoud. Het is een fraaie omgeving, leuke stadjes. Zeker Enkhuizen en Hoorn zijn de moeite waard.
Mr S.J S. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2018- oktober 2018
Beoordeling

Check-in war Top. Unterkunft sehr sauber, die Bettdecken waren allerdings stark verunreinigt (Innenleben voller Urinflecken, nicht die Bezüge), das Geschirr war teilweise ungespült in den Schränken eingeräumt. Umgebung ist sehr sehenswert.
Mr HB k. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Bij aankomst bleek de koelkast stuk te zijn direct gemeld kon echter niet gerepareerd worden het slot van de voordeur was stuk en van de achterdeur haperde het slot
Mr Martin P. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2018- augustus 2018
Beoordeling

Aankomst was super. Iets te vroeg maar konden 15 min later onze sleutel ophalen. Dames achter de receptie waren heel vriendelijk en behulpzaam. Huisje was goed en voorzien van alle gemakken. De boxspring bedden waren iets aan de harde kant voor ons. Verder een goed verblijf gehad.
Mr Gerhard A. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2018- augustus 2018
Beoordeling

aankomst was goed,,jammer alleen dat onze huisjes niet klopten ivm voorkeursboeking en daar werd geen oplossing voor bedacht ivm kosten jammer heel jammer... we waren met familie en die ondervonden dat de horren voor de ramen kapot waren en aangegeven,,niet gemaakt . onze accommodatie waren wij tevreden over zwembad was super voor onze kids met een grote glijbaan alleen vervelend voor onze familie ivm boeking
Ms Cisca v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2018- mei 2018
Beoordeling

Mooi huisje nr 39 alleen jammer dat de raam en deur horren niet allemaal functioneren. Moesten slapen met ramen dicht. Vanwege de muggen. Bedden redelijk, sommigen aan vernieuwing toe. Mooie plek aan het water. Veel mieren binnen. Verder prima vakantie, mede door goede weer.
Ms Lilian K. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2018- februari 2018
Beoordeling

De receptie medewerkers , waren zeer vriendelijk en erg aardig, net als de kok en de restaurant medewerkers. Het huis was erg schoon en netjes verzorgd , fijne gezellige woonkamer , nette keuken en grote badkamer . Mooi uitzicht op het water. Het is ongeveer een half uurtje lopen naar het gezellige centrum , waar men op verschillende plaatsen goed en lekker eten kan , ook zijn er verschillende leuke kroegjes en winkels.
Mr Vitali L. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2017- oktober 2017
Beoordeling

Wir waren mit Freunden da.Das Haus und der komplette Komplex einfach super. Nächstes Jahr kommen wir wieder.
Mr Andreas S.a S. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2017- oktober 2017
Beoordeling

Sehr angenehm für den Preis . Konnten Haus auswählen da wir eine ältere Dame dabei hatten.
Ms Silke S. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2017- augustus 2017
Beoordeling

Schön gelegene Ferienhaussiedlung, viele Aktivitäten möglich, alles gut zu Fuß/ Rad erreichbar. Grünanlagen und einige Grundstücke leider ungepflegt, macht nicht so guten Gesamteindruck. Unser Haus war in Standardausstattung und leider bei Ankunft nicht ordnungsgemäß gereinigt ( neben Spinnweben, sehr schmutzigen Fenstern Türen hatten wir auf den Sofas viele Tierhaare). Wurde aber nach Reklamation umgehend gereinigt. Insgesamt aber ein schöner Urlaub, da wir sehr viel unternommen haben.
Ms Els P. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2016- juli 2016
Beoordeling

goede ontvangst, mooie accommodatie, leuke omgeving
Mr LHM E. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2016- september 2016
Beoordeling

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen Het huisje viel ons niet mee, stof en spinnenwebben pannen en bestek niet schoon 1 deksel voor pannen 6 persoons huisje oud meubilair van alles wat, op terras veel onkruid heg geknipt afval bleef er twee weken lang liggen. het weer was fantastisch hebben veel van de omgeving gezien
Mr J.A.M. A. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2016- juli 2016
Beoordeling

Jammer dat het weer niet mee werkte maar daar kan het park niets aan doen. Daarom was het een plus dat de bungalow die wij gehuurd hadden alles goed maakte. Die was ruim netjes en op een mooie locatie gelegen.
Mr Eric N. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2016- mei 2016
Beoordeling

Mooie ligging Veel te doen in de omgeving Vriendelijk personeel
Mr Luuk J. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2016- april 2016
Beoordeling

Een week vakantie nabij de kinderen vanwege twee verjaardagen en een concert in Hoorn. Verder vrienden en familie in het huis ontvangen.
Mr L. L. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- oktober 2015
Beoordeling

We hadden 2 huizen naast elkaar. En een steiger bij het water, daar lag onze boot klaar voor verkenningstochten. Het weer was deze week erg mooi , en dat maakte onze vakantie extra mooi. We zijn vissers en vanaf het huis maakten we mooie tochten. Het was een mooie vakantie.
Mr Hirzo S. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Waaraan hebben wij met z'n vieren een bezoek gebracht? Bakkerijmuseum, Stadsmuseum, Stoommachinemuseum, De Vier Weeskinderen met expositie, De Halve Maen in Hoorn, Varend erfgoed in Hoorn, Bonifaciuskerk. Op 14 en 15 juni was het Kasteel Radboud gesloten, volgens de folder moest hij open zijn!!!
Mr Bert K. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2015- september 2015
Beoordeling

ok fijn om bij het huisje te vissen.
Mr henk d. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

Wij hebben genoten..en komen zeker weer terug
Mr A. L. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

We kwamen voor te relaxen. Dat is prima gelukt. Ik kon een hengeltje uit gooien. Mijnpartner voor wat te lezen. Samen hebben we allerlei plaatsen kunnen bezichtigen zoals de lapjesmarkt in Hoorn, Het Zuiderzee museum in Enkhuizen, Dagje Texel, Alkmaar met zijn mooie winkels en kaasmarkt, En niet te vergeten Medemblik zelf. Voor mij was het hoogtepunt de heerlijke superverse vis met een dagelijkse portie Hollandse nieuwe. Jammer dat het restaurant van het park weinig bezoekers had. Het eten was er prima en in onze ogen spot goedkoop. Vriendelijke bediening. Het enige minpunt vonden wij het interieur van het huisje. Gedateerd!! Wel een oven maar geen magnetron. Al met al wel een heerlijke week gehad.
Ms Kim Z. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

korte vakantie met kinderen. Leuke omgeving, zeer aardig personeel ook van het restaurant. aanrader met kinderen het bakkersmuseum.
Mr Jan E. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

leuke plaatsjes dichtbij Hoorn, Enkhuizen, ook om te fietsen goede huur fietsen op park.
Ms Marjon v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Leuke uitstapjes in de regio gemaakt zoals Zuiderzeemuseum. Ondanks dat het weer niet heel erg goed was, toch een heerlijke vakantie gehad.
Mr d.S d. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Een mooi park met mooie huisjes. De inrichting viel wat tegen voor zo'n mooi huisje. Vanuit dit park zijn er op fietsafstand diverse uitstapjes mogelijk naar Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. In de directe omgeving van het park zijn er erg veel muggen (waarschijnlijk door natuur en laag water).
Mr W. B. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2015- april 2015
Beoordeling

Fijne dagen gehad in Medemblik. Mooi gelegen bungalow aan het water met een aanlegsteiger! Aanrader voor waterliefhebbers!
Ms Olga S. uit Duitsland  Verblijfsdatum april 2015- april 2015
Beoordeling

Das haus hatte eine super lage. Im garten war der see und quasi im vorgarten das meer. Das haus war groß und die zimmer geräumig. Alle geschäfte und restaurants waren schnell zu fuß zuerreichen. Es war zwar eine kalte jahreszeit aber wir hatten viel spaß und würden wieder hinfahren.
Ms Elena M. uit Duitsland  Verblijfsdatum april 2015- april 2015
Beoordeling

Wir sind sehr zufrieden schöne Umgebung, freundliche Leute... Wir haben vor, nächstes Jahr wieder nach Medemblik zu kommen.
Mr Hans D. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2014- januari 2015
Beoordeling

Fantastische vakantie gehad veel gezien.
Mr Sja A. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2014- december 2014
Beoordeling

Het was een leuk huisje met goede isolatie. Het was dus lekker warm in het huisje waardoor je het verblijf in het huisje als fijn kon ervaren. Alleen de service kon echt beter. Ze deden moeilijk over wifi. Eerdere verblijven in andere vakantiehuizen gaven toegang tot internet (Kabel ). In dit vakantie park kon dat in het restaurant, waarin ze na het met moeite geven van de wifi code, de volgende dag gelijk gebruikersnaam en wachtwoord wijzigden. De sfeer bij de balie was dus ook alles behalve plezierig. Verder was de omgeving wel mooi en waren er genoeg activiteiten in de buurt waar je in een paar kilometers afstand naartoe kon lopen of rijden.
Mr Dieter M. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

war alles sehr schön,gerne wieder.
Ms Seda A. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

Mein Urlaub war im ganzen eigentlich ganz angenehm, bis auf das Haus! Damit meine ich, dass es im Haus sehr stark nach Rauch gestunken hat, obwohl meine freunde und ich selber Raucher sind, hat es uns sehr gestört. Die Küchen Gegenstände wie Töpfe, Pfannen usw. waren sehr alt und gebraucht sahen nicht appetitlich aus! Ich frage mich echt ob die Matratzen, Decken und Kopfkissen seit Existenz der Anlage je gewechselt worden sind?! Es war einfach Ekelerregend. Dazu möchte ich aber sagen, das die Anlage ab gesehen von den paar Punkten sehr schön und ruhig war, es Super nah am Meer und schöne Ecken zum spazieren gehen. Kinder hatten, so wie ich mit bekommen hab auch sehr viel Spaß. )
Mr Alexander G. uit Duitsland  Verblijfsdatum juni 2014- juli 2014
Beoordeling

Wir waren sehr zufrieden. Angereist mit 2 Ewachsenen und 2 Kindern. drausen grillen und nebenbei angeln war super! leider etwas verlassen aber gut für leute und famielen die Ruhe suchen! schönes Schwimmbad direkt im Park.
Mr Johan V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

Leuke visvakantie doordat je een eigen aanleg steiger hebt
Ms Alexandra F. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

Hallo, wir habenden Urlaub in dem Ferienpark sehr genossen. Es war sehr ruhig und erholsam. Der Ferienpark liegt sehr zentral und die kleine Stadt Medemblick ist mit dem Fahrrad oder zu Fuß schnell zu erreichen. Auch Alkmaar und Enkhausen liegen so nah, dass man diese Städte mit einer tollen Fahrradtor verbunden erreichen kann. Gerne geben wir unseren Freunden und Bekannten diese Adresse weiter. Danke für die angenehme Zeit.
Ms J W. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- augustus 2014
Beoordeling

mooie huisjes heerlijk aan het water veel mogelijk heden in de omgeving
Mr Marcel v. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- augustus 2014
Beoordeling

De vakantiewoning zag er mooi uit en was van alle gemakken voorzien. Ook de ligging aan het water was erg leuk. De service van het park vonden wij echter teleurstellend. De dame achter de receptie was niet erg vriendelijk. Op onze vraag wanneer we ons beddengoed konden verwachten kregen we als antwoord wilt u al naar bed dan? En toen we om een ontbrekend wasrek gingen vragen kon dat nog wel tot de volgende dag duren voordat er tijd gevonden kon worden om even een wasrek te komen afgeven. Verder waren er geen boten meer beschikbaar voor de verhuur, terwijl daar uitgebreid reclame voor werd gemaakt. Gelukkig was er in de omgeving zoveel te doen, dat we nauwelijks op het park geweest zijn en een hele leuke vakantieweek hebben gehad.
Ms Petra M. uit Duitsland  Verblijfsdatum april 2014- april 2014
Beoordeling

Es hat uns alles super gefallen.
Mr D.N D. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2013- januari 2014
Beoordeling

Adam, Alkmaar, Hoorn, Marken, Monnickendam en Volendam bezocht en over de afsluitdijk even naar een andere provincie van Holland
Mr J.A B. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2014- januari 2014
Beoordeling

Samen met de familie die in andere huisjes verbleven was het gezelllig
Mr gj k. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2013- december 2013
Beoordeling

binnen vonden we niet schoon ,pannen waren vies ,en ramen zagen er niet schoon uit . op stap huisje was hoog vonden we zeer gevaarlijk . buiten is het niet kind vrindelijk met dat water er voor . verder vonden we dat de auto,s zeer hard reden , verder was de receptie zeer vriendelijk
Mr Gijs d. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2013- november 2013
Beoordeling

Helaas te laat in het seizoen bijna alles was dicht aan bezienswaardig heden
Mr K.U K. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2013- oktober 2013
Beoordeling

Das zunächst zugeteilte Haus stank sehr nach kaltem Rauch. Uns als Nichtrauchern wurde es regelrecht übel. Auf Nachfrage an der Rezeption erhielten wir dann ein anderes Haus, dass wir oben bewertet haben. Rezeption war sehr freundlich und hilfsbereit.
Mr J. S. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2013- september 2013
Beoordeling

Een week genoten van een prima vakantiewoning aan het water met een eigen aanlegsteiger. Een rustig park, maar met voldoende voorzieningen. Het park heeft een centrale ligging met leuke plaatsen in de directe omgeving. Liefhebber van oude techniek kunnen het hart ophalen in het stoommachinemuseum op slechts 300 meter afstand van het park.
Mr Erik H. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Heerlijke vakantie, prima accommodatie, met steiger voor je bootje enz. Medemblik is een leuke stadje, met veel bootjes, ook is de omgeving prima om te fietsen. Erik
Mr Holger H. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2013- augustus 2013
Beoordeling

Wir hatten eine Woche im Bungalowpark gebucht und waren sehr zufrieden. Das Haus ist sehr gut ausgestattet und vom Schnitt her durch 3 Schlafzimmer im Dachgeschoß gut aufgeteilt. Das Dachgeschoß ist ueber eine recht steile Treppe zu erreichen, dies sollte bedacht werden, wenn man das Haus mit sehr kleinen Kindern oder mit leichter Gehbehinderung mieten moehte. Speziell die Lage am Wasser, mit kleinem Boots- und Angelsteg hat uns sehr gefallen. Im Preis einbegriffen war die Nutzung des Schwimmbades, was vor allem unserem Jüngsten viel Spaß gemacht hat. Medemblik ist auch zu Fuß leicht erreichbar, so daß man das Auto getrost stehen lassen kann. Insgesamt hat uns der Aufenthalt gut gefallen, so daß wir planen, diesen zu wiederholen.
Mr R H. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2013- juli 2013
Beoordeling

het krioelde er van het ongedierte in het huisje.
Ms J.h.a S. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2013- juni 2013
Beoordeling

wy hebben een heerlyke vakantie gehad aan het water komen steeds weer terug bevalt ons echt goed mooie omgeving leuke winkels en terrassen
Ms Ria B. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2013- juni 2013
Beoordeling

voldeed aan onze verwachting. Schoon huisje, mooi weer dat doet een heleboel. mooie omgeving veel gezien en gewandeld.
Ms Jenny J. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2013- mei 2013
Beoordeling

De woning was smerig,mieren in de keuken,te weinig zitplaatsen in de zithoek ,geen kastruimte om kleding op te hangen, matrassenmet bloed en urinevlekken. Aan de buitenkant ook vies,overal peuken .Tuinmeubilair was kapot en er smerig.Schoonmaken,schoonmaken,en nog eens schoonmaken
Ms annemieke s. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2013- mei 2013
Beoordeling

heerlijke week gehad, waarbij de kinderen lekker konden zwemmen, fijn gewandeld met het ijsselmeer zo dichtbij, en een fijn huis met voldoende ruimte voor 6 personen. Keueken en badkamer splinternieuw, ook lekker.
Mr Johan W. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2013- mei 2013
Beoordeling

Prima park, mooie omgeving
Ms lonneke s. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2013- mei 2013
Beoordeling

Heerlijke midweek gehad. Zelf een rubberboot meegenomen en de kinderen gingen na aankomst gelijk pompen en het water op, want elk huisje heeft zijn eigen aanlegsteiger. Ons huisje was een standaard bungalow, maar prima ingericht. Er ontbrak niks. Stilte, rust, zwembad, bootverhuur en een gezellig stadje op loopafstand. Prima vermaak.
Ms Kris V. uit België  Verblijfsdatum december 2012- januari 2013
Beoordeling

wandelen , fietsen , relaxen
Mr B.C B. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2012- januari 2013
Beoordeling

het was geweldig
Mr Herke Jan N. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2012- oktober 2012
Beoordeling

Ondanks het slechte weer dat wij hadden, was er genoeg te doen op het park of in Medemblik. De kinderen kunnen zo het zwembad in, en je kunt lopend naar Medemblik. Daar kun je het kasteel Radboud of bakkerijmuseum bezoeken. Leuke wandeltochten in de buurt en als het dan toch even beter weer is, kun je zo een bootje huren. Verder is Enkhuizen ook dichtbij. Het trammetje Hoorn-Medemblik-Hoorn is minder handig omdat de tram (vanuit Medemblik gezien) eigenlijk de verkeerde kant op rijdt.
Mr Alexander S. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2012- juli 2012
Beoordeling

Ein schöner Urlaub mit wechselhaftem Wetter. Sicherheit für kleine Kinder ist sehr mangelhaft. Bootfahren, Bootssteeg. Tolle Umgebung zum Fahrradfahren. Infos auf deutsch sind schwer zu bekommen. Leider konnte man kein Nichtraucherhaus buchen. Dieser Wunsch wurde uns leider nicht erfüllt. Holland ist auf jeden Fall eine Reise wert.
Ms Petra E. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2012- juli 2012
Beoordeling

Unser Urlaub war sehr schön. Vom Haus waren wir angenehm überrascht, die Lage ist herrlich. Auch wenn das Wetter mal nicht so mitspielt gibt es in der Umgebung sehr viel zu sehen und zu unternehmen. Medemblik ist ein sehr schöner Ort und sehr gemütlich. Die Leute an der Rezeption waren sehr freundlich
Mr R.R. V. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2012- juni 2012
Beoordeling

Het Zuiderzeepark is een leuk park voor gezinnen met jonghe kinderen. Goede uitvalbasis voor uitstapjes in de buurt.
Ms Lotte H. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2012- mei 2012
Beoordeling

Wij hebben een mooie vakantie gehad. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en het weer zat mee. Wij vonden het een mooi groot huisje en leuk uitzicht vanaf het terras.
Mr Patrick J. uit Luxemburg  Verblijfsdatum april 2012- april 2012
Beoordeling

sehr schöner Urlaub, schöne Anlage, gepflegt, und ausreichend Platz für unsere fünfköpfige Familie. Dem Hund hat der Aufenthalt ebenfalls gefallen ! Wir werden sicherlich wieder einmal hierher zurück kommen
Mr Hans V. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2011- november 2011
Beoordeling

Het is een prima park voor een gezin of familie met kleine kinderen. Ook voor familie met grotere kinderen die zelfstandig op stap kunnen is het primamet Medemblik op loopafstand
Mr Frank H. uit Duitsland  Verblijfsdatum juni 2011- juni 2011
Beoordeling

Der ganzen Familie 45. 42, 15, 12 Jahre hat der Aufenthalt sehr gut gefallen. Wir werden sicher wiedermal die Anlage zum Reiseziel wählen. Die Niederlande rund um das Ijsselmeer haben uns super gefallen. Gerne immer wieder!
Mr Albert Jan G. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2011- mei 2011
Beoordeling

Erg ruim huis, zeer comfortabel al was alles niet even schoon in het huisje. Omgeving is erg leuk, genoeg te zien en te doen.
Mr Patrick E. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2010- december 2010
Beoordeling

Het was een fijn huisje. Niet overmatig luxe, maar wel comfortabel. Voor 6 personen (in ons geval 4 volwassenen, 2 kinderen) zou 1 of 2 extra fauteuils wenselijk zijn
Mr Fritz K. uit Duitsland  Verblijfsdatum december 2010- december 2010
Beoordeling

Gerne wieder alles wahr super, werden auch wohl denn Sommer 2011 bei ihnen verbringen wenn noch was frei ist,ich hoffe es. mfg
Mr Henk V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2010- augustus 2010
Beoordeling

Aan iedereen aanbevolen,gewoon goed.
Ms B. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2010- augustus 2010
Beoordeling

Schöner Urlaub, Haus hat gute Lage für Bootsausflüge, Schwimmbad vor Ort, gut mit kleinen Kindern
Ms Janina H. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2009- augustus 2009
Beoordeling

Wir hatten einen wunderschönen Urlaub, der leider viel zu schnell vorbei war. Das Haus und die gesamte Anlage sind sehr schön, genau geeignet für Familien mit Kindern. Unsere haben sich von Anfang sehr wohl gefühlt. Wir können es kaum erwarten im nächsten Jahr wieder zu kommen. Diese Anlage ist nur weiter zu empfehlen.
Fam R.W. R. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2009- augustus 2009
Beoordeling

Eenvoudig maar goed verzorgd park met leuke huisjes. Alle huisjes staan aan het water en het is heerlijk zitten op het steigertje als de zon onder gaat. Huisjes staan wel dicht op elkaar. Over het algemeen een positieve indruk. Jammer dat we pas bij het vertrek en inleveren van de sleutel een handig foldertje meekregen over de mogelijkheden en prijzen van het huren van bootjes.
Ms Kjersti Klomsa J. uit Noorwegen  Verblijfsdatum juni 2009- juni 2009
Beoordeling

this place was perfect for a relaxing holliday. kids loved it and they cant wait to next year. it,s a perfect holldaypark. regards from Kongsvinger Norway.
Fam w.te boome T. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2008- september 2008
Beoordeling

het zwembad op het park was goed wij hadden nog wel een paar dagen langer willen blijven maar helaas kon dat niet de volgende keer blijven een week of langer groeten uit eibergen fam teboome

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Bungalowpark Zuiderzee 2