Vakantiehuis Nederland - Friesland:
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Bosmeer 5

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Het Bosmeer 5


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Het Bosmeer 5



Ms Pauline v. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2020- juli 2020
Beoordeling

Het huisje was fris en schoon, ruim genoeg voor ons 4 (2 volw en 2 kids) . Kinderen konden, tot hun grote plezier, uit de tuin de speeltuin in. Ruime tuin om het huisje heen, bood genoeg privacy. Genoeg leuke plaatsen in de omgeving om te bekijken (Heerenveen, Dokkum, Lemmer), we hebben ook nog voor dag zeilboot gehuurd. Kortom heerlijke week!
Mr Kees B. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2019- augustus 2019
Beoordeling

Vriendelijke ontvangst, mooi huisje, omgeving was prima
Mr christian v. uit België  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Heel leuke vakantie gehad
Mr Franzi P. uit België  Verblijfsdatum juli 2016- augustus 2016
Beoordeling

De gastvrijheid was super, zeer goed ontvangen.
Ms Christine d. uit België  Verblijfsdatum juli 2016- juli 2016
Beoordeling

We hebben prachtige fietstochten gemaakt die zeer goed aangegeven waren.Het weer was ook zeer geschikt om te fietsen
Fam J.H. V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

prima verblijf, veel privacy, rustig park, wij hebben een fijne vakantie beleefd op het Bosmeer
Mr RAYMOND P. uit België  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

friesland was echt een ontdekking voor ons en de kleinkinderen, natuur, vriendelijkheid
Mr Andree K. uit Duitsland  Verblijfsdatum april 2011- april 2011
Beoordeling

Der Bungalowpark ist ideal für Familien mit kleinen Kindern, Spielplatz und Streichelzoo bieten Abwechslung und der nahe gelegene Badestrand mit Pirateninseln macht bei guten Wetter viel Spaß! Unsere Kinder haben sofort andere Kinder zum Spielen gefunden und haben gerne das Leih-Kettcar benützt sowie die Eier der Hühner aus dem Streichelzoo gegessen.
Mr hilbert V. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2010- september 2010
Beoordeling

HET WAS EEN LEUK EN RUSTIG PARK ,DE BUNGALOW WAS VAN ALLES VOOR ZIEN ,WIJ KOMEN NOG EENS TERUG .
Ms A.B. A. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2009- september 2009
Beoordeling

Prima ontvangst aan de receptie. We hadden een mooi huisje, welk een luxe. Mooie, grote slaapkamers. Jammer was dat de weg erlangs erg druk was en dat een aantal gasten 's nachts met veel lawaai afscheid namen. Een grotere theepot zou prettig zijn; er was slechts ruimte voor twee glazen thee. Graag ook een gebruiksaanwijzing van de magnetron. Het is voor ons erg prettig dat we de auto vlakbij de deur kwijt konden. De omgeving is erg mooi. Ik heb mijn collega's verteld over deze uitstekende locatie.
Mr Jan Z. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2009- juli 2009
Beoordeling

Het Bosmeer is een heerlijk rustig park (als je eenmaal aan het hanengekraai gewend bent). Mooie ruime bungalow (nr. 24) met alles wat je nodig hebt op een groot stuk tuin waar je heerlijk vrij kunt zitten.
Fam Jose S. uit België  Verblijfsdatum mei 2009- mei 2009
Beoordeling

Hallo vanuit België Wij zijn heel tevreden over de verblijfswoning, de ligging ervan, de inrichting, de rust en vriendelijkheid van de mensen. Het is een aanrader voor ieder die van de natuur houdt. Jos & An

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Het Bosmeer 5