Vakantiehuis Nederland - Friesland:
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 4

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Waterpark Oan 'e Poel 4


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Waterpark Oan 'e Poel 4



Mr Richard R. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2019- november 2019
Beoordeling

Alles dik in orde. Net huisje en park. Combi over waarmee wordt geadverteerd was stuk/uit.
Mr K. W. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2018- augustus 2018
Beoordeling

mooie plek, prima ontvangst, comfortabel prettig huis met een heerlijk terras aan het water
Mr José L. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2018- juli 2018
Beoordeling

Tolle Wohnung mit allem Komfort, den man bei diesem (rabattierten) Preis nicht erwartet hätte. Das eigene Boot direkt an der Terasse, bequemer geht es nicht. Tolle, ausreichende Slipanlage, zumindest für unser Boot von ca. 6m Länge.
Mr van den H. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2017- november 2017
Beoordeling

Prachtig gelegen en mooie, goed verzorgde vakantiewoning waar we ons gelijk thuis voelden. Ondanks het wat mindere weer hebben we een heerlijk weekend gehad.
Mr Michael K. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2017- september 2017
Beoordeling

Späte Ankunft war nach telefonischer Absprache möglich. Ansprechpartner sprechen sehr gut Deutsch. Sehr schöne Lage mit Anlegesteg an der Terrasse. Ideal für begeisterte Jollensegler.
Mr Helmut H. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2017- september 2017
Beoordeling

Bei der Ankunft mussten wir uns zunächst nach der Unterkunft durchfragen, weil die Nummer auf der Bestätigung nicht mit der Hausnummer übereinstimmte. Wir haben dann aber uns doch durchfragen können. Das Haus war offen und der Schlüssel lag auf dem Tisch. Leider waren die bestellten Geschirrtücher nicht da. Zum Glück hatten wir ein eigenes mit.
Ms Elien V. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2017- juli 2017
Beoordeling

Een prachtige accommodatie en mooie omgeving. Aankomst vonden we niet geweldig, er is geen receptie op het park en alleen na herhaaldelijk bellen kwam de beheerder. Wij hebben daar zeker 20 minuten op moeten wachten. Helaas was het huisje ook niet goed schoon, terwijl we 70 euro schoonmaakkosten hebben betaald. Maar naast deze dingen hebben we genoten van onze vakantie in Friesland!
Mr R inus V. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

Erg Goed , alleen de huur is voor Oktober wel erg hoog, want bij de huur komen nog vrij hoge schoonmaakkosten bij.
Mr W t. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2013- juli 2013
Beoordeling

Prachtig en rustig park, huis is groot en schoon. Heerlijke vakantie gehad. Veel gefietst.
Ms Silke J. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2012- oktober 2012
Beoordeling

Sehr angenehmes Haus und Lage . Die Wände sind etwas dünn .
Ms Fenny V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

Prima week gehad, super locatie,sloep gehuurd eindeloos kunnen varen. Zo vanuit het park naar centrum kunnen lopen, prima kunnen eten bij verschillende restaurantjes.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Waterpark Oan 'e Poel 4