Vakantiehuis Nederland - Friesland:
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3
VakantiehuisNederland - Friesland: Waterpark Oan 'e Poel 3

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Waterpark Oan 'e Poel 3


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Waterpark Oan 'e Poel 3



Mr Willem d. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2018- augustus 2018
Beoordeling

Accomodatie was uitstekend, duidelijk particulier eigendom en prima geschikt gemaakt voor verhuur. Omgeving was rustig, mooi uitzicht over het water, (als je aan de buitenring zit) locatie makkelijk te vinden en goedbereikbaar.
Mr Ralph v. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2017- januari 2017
Beoordeling

Aankomst was wat rommelig. Er was niemand. Deur was gewoon open. Vies beddengoed lag nog in de kamer. Huisje was wel schoon en netjes. En ruim. Omgeving is super. Heel rustig. Fantastisch uitzicht. In het dorp was niets te beleven. Supermarkt was gesloten.
Mr jhp s. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2015- januari 2015
Beoordeling

Lekkere rustige plek in de winter met mooi uitzicht over het water.
Ms Marieke M. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2014- januari 2014
Beoordeling

Heerlijke dagen gehad in Terherne. Mooi huis, voor zoveel personen alleen een wat krappe woonkamer.
Fam S J. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2013- december 2013
Beoordeling

Prima huis om met groep te verblijven. Mooi uitzicht op het meer, op. Rustig park. Huis is nieuw en in goede staat.
Ms P. K. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2013- september 2013
Beoordeling

We hadden een heerlijk weekend. Het huis is licht, comfortabel, van alle gemakken voorzien en heeft een prachtig uitzicht op het water. Het grasveldje ervoor leent zich om te badmintonnen, of lekker in de zon of schaduw te zitten. Wat een luxe, zo pal aan het water te zitten. Heerlijk water om in te varen, of te zwemmen. De bedden zijn van goede kwaliteit en de lakens en dekbedden zijn schoon. Wij komen graag nog eens terug!
Ms Helga C. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2013- augustus 2013
Beoordeling

Das Ferienhaus war sehr gut ausgestattet und sauber. Die Ausstattung war zweckmäßig mit einer persönlichen Note. Durch den Bootssteg bestanden alle Möglichkeiten zum Wassersport. Das Haus liegt in unmittelbarer Nähe zum Ortskern, so dass alltägliche Besorgungen auch ohne Auto erledigt werden können. Das Haus liegt sehr ruhig und in angemessenem Abstand zum nächsten Nachbarn mit freiem Blick auf den See. Es ermöglicht einen rundum schönen Urlaub.
Mr Paul W. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2013- juni 2013
Beoordeling

Wir, 5 Ehepaare, waren sehr gespant was uns im Waterpark erwartet. Wir drften in einem sauberen und gemütlichen Haus uns sehr wohl fühlen. Die Umgebung hat uns sehr gut getan, mit den herrlichen Ausblicken auf das Wasser, vorbeifahrenden Booten und der Stille beim angeln. Wir sind sehr zufrieden mit den Leistungen von Belvilla und Mitarbeitern am Ort. Was ein kleiner Störfaktor war, sind die dünnisolierte Innenwände.
Mr Patrick G. uit Duitsland  Verblijfsdatum december 2011- januari 2012
Beoordeling

Der Aufenthalt in diesem Ferienhaus war für uns alle ausnahmslos toll. Wir hatten eine schöne Zeit, auch wenn wir den Bereich um den See aufgrund massiver Regenfälle gar nicht nutzen konnten. Für den Sommer ist die Immobilie für uns als Studenten leider zu teuer, doch für den nächsten Winter haben wir sie jetzt schon wieder ins Auge gefasst.
Mr Mark N. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2011- oktober 2011
Beoordeling

Het plekje is uitstekend. De omgeving is ook uitstekend. Het weer tijdens ons verblijf ook uitstekend. Het gezelschap ook uitstekend. Prima huisje om met 10 personen te vertoeven. Het huis en inrichting waren nieuw. Op basis daarvan zouden we zo weer gaan. Er is 1 probleem de bedden en met name de stapelbedden. De kwaliteit van de matrassen is dermate slecht dat je daar met goed fatsoen niet op kunt slapen. De boxspring bedden werden door sommigen als zacht ervaren. Omdat goed slapen door ons als erg belangrijk wordt ervaren hopen we dat de eigenaren hier iets mee doen. Wij zijn laatst op een Topperbox Experience geweest. Dat is pas slapen!

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Waterpark Oan 'e Poel 3