Vakantiehuis Nederland - Noord-Brabant:
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster
VakantiehuisNederland - Noord-Brabant: Vino Grando Klooster

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Vino Grando Klooster


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Vino Grando Klooster



Ms Yildez v. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2021- september 2021
Beoordeling

Fijne gastvrouw. Duidelijke uitleg. Ideaal voor kinderen. Schoon. Enige minpunt voor onze groep was de kleine oven. Verder zeer tevreden!
Maud V. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2021- juli 2021
Beoordeling

Ruim huis, schoon met grote serre waar je heerlijk buiten kunt zitten. Leuke activiteiten zoals tafeltennis, badminton, flipperkasten
Mr Martin V. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2019- januari 2020
Beoordeling

We werden hartelijk ontvangen. inclusief rondleiding en historie van het gebouw en zijn bewoners. Het huis is ruim. Alles is aanwezig. De flipperkasten waren populair.
Ms Judith B. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2019- december 2019
Beoordeling

De bedden zijn al opgemaakt, echt een cadeautje!
Mr Stijn P. uit België  Verblijfsdatum oktober 2019- oktober 2019
Beoordeling

Alles dik in orde?!! Een echte aanrader!!
Mr Tijmen v. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2019- september 2019
Beoordeling

Het weekendje weg met onze vriendengroep in dit huis was een groot succes. Met de maximale bezetting van 21 personen is er nog altijd ruimte genoeg. De gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk en behulpzaam. Het huis is een tikkeltje ouderwets, maar qua voorzieningen alles wat wij nodig hadden. Het sanitair in het buitenhuisje was ook netjes.
Ms Sanne C. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2019- mei 2019
Beoordeling

Goed ontvangst. Grote accommodatie, genoeg slaapkamers. Bedden opgemaakt. Handdoeken in de wc's aanwezig. En ook handdoeken en doekjes voor in de keuken.
Ms Bente A. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2019- mei 2019
Beoordeling

een wat ouder huis maar heerlijk voor ons weekend met veel kleine kinderen grote ruimtes maar ook de mogelijkheid om in verschillende ruimtes te zijn met delen van de groep, een fijne buitenruimte, prima bedden en vlakbij een bos waar je een korte wandeling kunt maken.
Mr Gerard H. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2019- februari 2019
Beoordeling

gemoedelijk, gastvrij
Mr Peter S. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2019- januari 2019
Beoordeling

Wij komen al jaren te Vinogrande. Ook in het bijzonder leuk voor de kies....
Ms els D. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2018- oktober 2018
Beoordeling

Een verrassend gebouw met veel ruimte iets gedateerd maar heel schoon. Met een fijn buiten voor kleine kinderen.
Mr Kees T. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2018- oktober 2018
Beoordeling

De ontvangst was vriendelijk. De infirmatie goed. Het verblijf /meubilair was wel wat gedateerd. Voor de kinderen was er voldoende vermaakmogelijkheden. De omgeving is prima
Ms M B. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Heel aardig ontvangen. Accomodatie gedateerd, maar alles aanwezig. Ruimte genoeg. Overkapping ook fijn. Plaats niet veel te doen, maar vlakblij Uden. Prima
Graziella T. uit Israel  Verblijfsdatum juli 2018- juli 2018
Beoordeling

Een heerlijk, kindvriendelijk vakantiehuis. Van alles te doen, voor jong en oud! De speelkamer met flipperkasten, biljard, voetbal, puzzles (miste puzzles voor de kleintjes). De tuin met van alles, heb ik de kinderfietsjes genoemd? Jeu de boules! Een fijne ontvangst door Betsie en Jan, hinderde niet dat wij later aankwamen. Wij kwamen van heinde en verre Israel, Zweden, Geneve en ook Nederland. Ik zou wel aanraden wat ventilatoren te kopen, want als het zo warm is als toen wij er waren, dan is dat echt wel nodig. Veel te doen in de omgeving en voor alle leeftijden. Enorm genoten van de grote kermis in Uden(en die is er natuurlijk niet altijd!) Billie Bird park is aanrader, dierentuintje ziezoo etc etc. En een grote aanrader is ook de friettent van Manders aan de overkant!!
Mr M. D. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2018- april 2018
Beoordeling

Groot huis, met fraaie serre en mooie tuin. Vooral de speelkamer, met tafelvoetbal, poolbiljart en flipperkasten waren erg leuk
Mr Helmer S. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2018- januari 2018
Beoordeling

Wij waren met 16 voetbal vrienden. Prima huis alles is aanwezig. Buiten kan je overdekt zitten, ondanks dat het koud weer was, was het heerlijk buiten zitten met de heater aan. Stappen kan je ideaal doen in Nijmegen, de gaafste paintball veld die wij ooit gezien hebben ligt op 10 minuten rijden. conclusie top huis, zeer vriendelijke gast heervrouw en leuke locatie.
Ms Charlotte V. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2017- december 2017
Beoordeling

Flipperkasten waren top!
Ms Karlijn d. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2017- november 2017
Beoordeling

Wat een fantastisch huis met een interessante geschiedenis! Verhuurders waren erg behulpzaam
Ms A M. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2017- juli 2017
Beoordeling

Aankomst vriendelijk , behulpzaam gewoon fantastisch Miste alleen een senseoapparaat voor de koffie. Verder alles perfect in orde.
Ms Viviane F. uit België  Verblijfsdatum mei 2017- mei 2017
Beoordeling

Wij hadden een fijn weekend en super weer. Het klooster VINO GRANDO viel wel mee alleen was de accommodatie wat aan de oudere kant maar ruim terras en tuin. Mooie bosrijke omgeving vlakbij - wat we wel gemist hebben is een echte bakker voor ons pistolekes bij het ontbijt - DE BELGEN.
Mr Suhail S. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2017- mei 2017
Beoordeling

we were a group of 6 families totalling to 20 people, the accomodation was really nice and spacious and lot of indoor games and activities which kept every one occupied. Truly a wonderful place and the owners live just on the opposite side to take care of any requests. very nice people. highly recommended.
Ms Floor B. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2017- mei 2017
Beoordeling

Fijne aankomst bij het huisje, de speelkamer is heel fijn voor alle jeugd!
Mr R v. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2017- april 2017
Beoordeling

Fijn vakantie huis. Zeer groot. Ook leuk met kinderen. We hebben 4 dagen genoten!! Eigenaren zijn bijzonder hulpvaardig.
Mr Sander D. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2017- maart 2017
Beoordeling

Wij werden hartelijk ontvangen, er stond zelfs een kleine traktatie klaar. Goede rondleiding gehad. Heerlijk huis voor families met (jonge) kinderen. Voldoende ruimte, fantastische serre, en afgesloten tuin.
Mr Peter S. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2017- januari 2017
Beoordeling

Gezellig jaren 70 stijl ingericht. Zeer geschikt voor grote groepen. Wat een ruimte. Geldt voor alle kamers. Alles aanwezig wat je nodig hebt en zeer schoon. Zeer geschikt ook voor kinderen. Vooral de flipperkasten en karaoke waren geliefd!
Ms Floor B. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2016- november 2016
Beoordeling

Hartelijk ontvangst, heerlijke omgeving en een groots huis. Het is wat verouderd, maar wel van vele gemakken voorzien. De spelkamer is echt heel tof voor jong en oud!
Ms M.g. B. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2016- oktober 2016
Beoordeling

De ontvangst was heel gezellig . Het huis was groot en goed verzorgt ,De kinderen hadden het geweldig naar hun zin .En de plaats was ook goed dicht bij de winkels en het bos
Mr Marcel F. uit België  Verblijfsdatum augustus 2016- september 2016
Beoordeling

Een ideaal vakantiehuis voor een groep ! Prima accommodatie ! Heel wat mogelijkheden om te spelen ! Goede ontvangst van de verantwoordelijke !
Ms Rita F. uit België  Verblijfsdatum september 2016- september 2016
Beoordeling

Een geweldige vakantiewoning. Zeer kindvriendelijk Gelegen in een rustig dorpje, nabij een bos. Zeer vriendelijke eigenaars Echt een aanrader. We komen zeker nog eens terug!
Ms Katia S. uit België  Verblijfsdatum juli 2016- juli 2016
Beoordeling

Wij hebben een topweekend in dit prachtige huis. de kinderen hebben zich reuze geamuseerd in de speelkamer met instrumenten, flipperkasten en zoveel meer, terwijl de volwassenen luilekker in de veranda konden bijpraten, of een spelletje volleybal, of petanque of tafeltennis. Als kers op de taart de deur uitstappen en meteen midden in de ambiance van Schapendag zitten. De doucheruimte is ook erg handig gebleken.
Ms B.J.M. V. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2016- juni 2016
Beoordeling

We hebben met de familie 5 kinderen leeftijd tussen 3 en 15 en ouders opa en oma een heelijk weekend gehad! Fijn terras open haard buiten en bbq. Grote afgesloten tuin. Feest voor de hond!
Ms Bianca S. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2016- juni 2016
Beoordeling

Groot, rustig gelegen huis met een fantastische afsluitbare veranda met terrasverwarmer. Meubilair is wat antiek, maar biedt voldoende ruimte en huis is schoon. Wij hebben het hele weekend spelletjes gedaan volleybal, tafeltennis, darten, tafelvoetbal etc. Voldoende te doen bien zowel mooi als bij slecht weer. Aan de overkant van de weg, ligt achter de huizen een mooie speeltuin. Voldoende parkeergelegenheid en aardige eigenaren.
Mr Willem v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2016- mei 2016
Beoordeling

Ruim huis, prima bedden en vriendelijke gastvrouw! Vooral de overkapping aan de achterzijde was heerlijk, we konden elke avond lekker buiten zitten, Super!
Ms H B. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2016- maart 2016
Beoordeling

Dit grote huis vonden wij heel geschikt voor ons, grootouders, met kinderen en kleinkinderen in de leeftijd van 9 tot 18 jaar. Ondanks een koude pasen van alles in het huis te doen, voor elk wat wils. Speeltoestellen, spelletjes etc. Keuken goed geoutilleer, voldoende bestek, servies, glazen .....
Mr bernie m. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2016- maart 2016
Beoordeling

Leuk huis met genoeg activiteiten sportief en cultureel in de omgeving en in huis!
Mr Jacob G. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2016- februari 2016
Beoordeling

We hebben met de hele familie een heerlijk weekend gehad. Het huis is erg ruim en heeft heel veel mogelijkheden. Voor de kinderen zijn er veel speelmogelijkheden.
Mr Lubbert B. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2015- december 2015
Beoordeling

11-12-13 december 2015 Wat hebben we een fijn weekend gehad ter ere van ons 40 jarig huwelijk. We hebben ons geen moment verveeld, veel mogelijkheden, wandelen, fietsen, spelletjes, sjoelen, knutselen, verstoppertje, muziek maken, het kon allemaal, te veel om op te noemen. Groot en klein ze hebben allemaal genoten. Ruimte genoeg voor 20 personen. En hoe bijzonder om in december nog buiten te eten en tot 22.00 uur gewoon buiten te zitten, dankzij overdekt terras en terraskachel. De bedden waren ook prima en keurig opgemaakt. Het was in 1 woord geweldig. Hartelijk dank, groet familie Bovenhuis.
Mr Alfred V. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2015- oktober 2015
Beoordeling

We zijn met 3 gezinnen en opa en oma een lang weekeinde te gast geweest in Odiliapeel. Dit is een heel leuk huis voor grote gezelschappen met kinderen. Er is veel te beleven voor de kinderen, ook voor pubers. De keuken is een leuke plek om met de meerdere mensen gezellig te koken. De omgeving is bijzonder mooi in de herfst.
Mr Guus V. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2015- november 2015
Beoordeling

Voor de tweede maal hadden wij in dit huis ons familieweekend met overgrootvader, opa en oma en alle kinderen en kleinkinderen. (van 1 tot 95 jaar). Plaats en bedden genoeg. Voor alle leeftijden is er in en om dit huis van alles te beleven. Zelfs bij slecht weer is het aangenaam toeven met het grote overdekte terras met houtkachel en barbecue. En vlakbij een mooi bos. We komen zeker terug.
Mr A B. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Genoten van het huis en omgeving. Heerlijk ruim en genoeg ruimten om ook even jezelf terug te trekken. Heerlijke overdekte buitenplaats waar we eigenlijk het meeste tijd hebben doorgebracht Genoeg spelletjes voor iedereen waaronder de Ping Pong tafel en flipperkasten. We hebben gelijk weer geboekt voor later dit jaar. Bedankt voor de gastvrijheid
Mr Alexander V. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

Afgelopen weekend een prima tijd gehad, gastvrijheid was top, huis was prima en dan met name het buitenverblijf was goed te doen. Aanrader voor grote groepen, groeten Xander
Ms A. V. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

Een groot huis met een heerlijke overdekte varanda en grote tuin. Geweldig hoeveel er in en om het huis te doen is. Er is heel veel speelmateriaal aanwezig zowel voor kinderen als volwassenen. Een top huis om met een grote groep familie of vrienden te vertoeven.
Ms Herma L. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Vino Grando Klooster is een heerlijk huis voor een familieweekend met kinderen. Zij kunnen er van alles vinden om te spelen, en de ouderen ook, fijn flipperen, poolbiljarten en muziek maken! Het overdekte terras is super!
Ms M.C. v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Prachtig, sfeervol, enigszins romantisch huis. Heerlijke speeltuin voor jong en oud, leuk aangelegd met veel groen. Veel mogelijkheden en attributen, ook in huis veel speelmogelijkheden. Prettig overdekt terras. Veel badgelegenheid met badhuis.
Mr Jan V. uit België  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Zeer rustig gelegen, we waren met 4 gezinnen met 12 kinderen met vele mogelijkheden in de naaste omgeving
Ms Noor Z. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2015- januari 2015
Beoordeling

Dit huis is erg geschikt voor een familieweekend. Het is verrassend ruim, en van alle gemakken voorzien met als bijzondere extra's 2 flipperkasten, een poolbiljartje en nog veel meer. We zijn het huis alleen uit geweest om een wandeling te maken in het bos (op 5 min. loopafstand).
Ms Hanneke P. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2014- december 2014
Beoordeling

We waren met ouders, kinderen en kleinkinderen en hebben een heerlijk weekend gehad in november.
Mr T. B. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2014- november 2014
Beoordeling

ondanks het slechte weer een prima verblijf
Ms Maria S. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2014- november 2014
Beoordeling

In de omgeving van alles te doen Indoor-speel gelegenheden. Tegen over mogelijkheden voor bestellen van een koud/ warm buffet. Supermarkt aanwezig.
Mr Guus V. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2014- november 2014
Beoordeling

Wij hadden een perfect weekend met (groot)ouders en kinderen van 5 maanden tot 94 jaar. Het huis is uitstekend uitgerust met alles wat je kan verwachten. Complete keuken. Overdekt terras met gas kachel en barbecue. Veel ruimte in het huis. Goede bedden. Van alles voor de kinderen. En een heel vriendelijke ontvangst
Ms Dimphy I. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

het huis is zeer geschikt voor families met kinderen en kleinkinderen het huis staat binnen en buiten vol met speelgoed voor groot en klein een overdekt terras met gaskachel en BBQ, een doucheruimte in de tuin - super! we hebben het erg naar onze zin gehad (familie 20 personen)
Mr Jos V. uit België  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

Zeer goed voorzien van bestek, service. Veel ontspanningsmogelijkheden (tafelvoetbal enz...) Leuk overdekt terras met bovendien verwarming Veel fietsjes voor onze (klein)kinderen Douches in washuis prima. Best badjas voorzien. Goede bedden. Ligging van bos vlakbij! Wat meer informatie over de voorhanden zijnde wandelknooppunten zou welkom zijn.
Mr Martin S. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

Met 21 personen een heerlijk weekend gehad in het voormalige nonnenklooster. Alle bedden waren opgemaakt en het zijn ruime kamers en niet gehorig. De authentieke stijl van het interieur daar moet je even doorheen kijken, alles is er en volop vermaak voor jong en oud met flipperkasten, dartbord, pooltafel enz. Zaterdagmidag met z'n allen een potje geboerengolfd tussen de koeien, bij T'staertje. Vanwege het mooie weer veel buiten gezeten en 's avonds gebruik gemaakt van het overdekte terras. Uitstekende locatie voor een familieweekend.
Mr Hill R. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2014- september 2014
Beoordeling

Natuurlijk werkte het mooie weer van eind september mee en konden we voornamelijk buiten genieten van het vakantiehuis. Vooral de kleinkinderen waren verzot op de tuin en alle attributen, tot en met de fietsjes toe.
Ms v.N v. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2014- september 2014
Beoordeling

We hebben met 16 volwassen personen een heel gezellig weekend gehad. We hadden de ruimte om met zijn allen gezellig te koken en te eten en s' avonds onder de veranda te borrelen. Wij hebben op zaterdag bij 'T Staertje een treinfiets gehuurd, ons laten halen en brengen met de huifkar, en hebben zo wat in de omgeving rond gefietst. Op zondag hebben we zelf in het bos een fotospeurtocht uitgezet. Zeer geschikte locatie voor bijv een familie weekend.
Mr iwan d. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- augustus 2014
Beoordeling

Wij verbleven met een groep van maximaal 10 volwassenen en 1 klein kind in het huis, in wisselende samenstelling. Ideaal, ruim voldoende kamers. Het terras was perfect, elke dag tot laat in de avond buiten gezeten&ampgegeten. De woonkamer eigenlijk niet gebruikt! Flipperkasten waren erg gewild, pooltafel en tafelvoetbal mooie afwisseling. Badhuis bevat mooie royale moderne douches, de rest van het huis is ook in goede staat, maar ietwat ouderwets qua meubels. Al met al zeker een aanrader en wij komen graag weer een keer terug.
Ms Hetty B. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

Wij hebben met kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend gehad! Alle kinderen hebben zich prima in de speelkamer vermaakt,ook enkele volwassen! Het weer was prima,zodoende hebben we optimaal gebruik van de overdekte veranda gemaakt hebben. Die zondag was er schapenkeurings dag,voor ouders en kinderen leuk en interessant. Wel veel lawaai van de muziektent die tegenover ons op het plein stond( vrijdag en zaterdagavond tot één uur ' s'nachts.
Ms d.A d. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2014- juni 2014
Beoordeling

We hebben een heel leuk weekend gehad. Het is een authentiek huis. Niet een standaard huis met harde banken en tl verlichting. Buiten kon je prima zitten op lounge banken onder een afdak. Een aanrader.
Ms W.A. v. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2014- maart 2014
Beoordeling

Ons jaarlijkse familieweekend vierden we dit jaar in Odiliapeel. Geweldig leuk huis, waar de kinderen (van 4 tot 13 jaar) zich super hebben vermaakt! De flipperkasten en de Karaokeset waren een hit en de tuin was heerlijk om te spelen en in elke kast lagen spelletjes, puzzels en boeken. Het bos op 5 minuten loopafstand maakte het weekend compleet! Het was jammer genoeg net te koud voor het terras, maar het zag er wel uitnodigend uit, maar door de vele ramen in de woonkamer konden we er toch van genieten.
Ms v.F v. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2013- december 2013
Beoordeling

Voor de verjaardag van oma hadden wij dit huis geboekt. Dus allerlei verschillende leeftijden. Van 2 tot 87 jaar. Wij doen dit elk jaar en iedereen vond het het leukste huis tot nu toe. Het huis is in de jaren 70 blijven steken, maar dat maakt het juist leuk. De eigenaren hebben het huis met inboedel gekocht en deze inboedel ook zoveel mogelijk gebruikt. Daardoor kom je in elke kamer wel iets interessants tegen. Voor ieder wat wils. Het is een huis met historie. Boeken , spelletjes , video&quots,2 flipperkasten, sjoelbak, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel.barbeque, jeux de boules baan, etc. voor ieder was er wel wat te vinden.Alles was zeker &quotgebruikt &quot maar netjes schoon. Goede bedden , die al opgemaakt waren toen we aankwamen. Heerlijk!(en geen stapels was na het weekend) Vriendelijke en behulpzame eigenaren. Badhuis in de tuin leek ons een beetje gek op de website, maar viel in het gebruik praktisch erg mee. Het weer was niet zo goed, dus de omgeveing hebben we niet zo verkend om wat over te zeggen. alleen kleine wandeling in het bos om de hoek gemaakt. Al met al zeker een aanrader voor familieweekenden.
Mr Philip T. uit België  Verblijfsdatum november 2013- november 2013
Beoordeling

verlengd weekend, met wandelingen en gelukkig zonovergoten !! we zouden graag nog eens teruggaan als de heide in bloei staat, aug/sept ??
Mr Martin K. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2013- oktober 2013
Beoordeling

Het huis bevat alles om een weekend indoors te blijven, pooltafel, pinpong, 2 flipperkasten, karaokemachine, stereo, volleybal veldje, jus de boul, tv dvd speler en allerlei leuke verfraaiingen aan de muur. Een oud huis met moderne inhoud. Bedankt voor het mooie verblijf.
Ms Elle M. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Met 20 personen ( tussen de 16 en 78 ) genoten van de hartelijke ontvangst, de vele spelmogelijkheden, de bbq, het mooie weer, de mooie slaapkamers. Een Superlocatie voor een gezellig samenzijn!
Ms R M. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2013- april 2013
Beoordeling

We hebben een leuk weekend gehad met 19 personen De kinderen hebben zich op de zolder uitstekend vermaakt, ouders beneden in het huis ook (lekker rustig) De zolder was voor de kinderen geweldig : groot ,muziek ( mocht hard) banken, tv een echt tienerhonk Iedereen heeft genoten van de flipperkasten vooral de vaders. Er was genoeg in huis te doen Fijne overkapping buiten,zeker bij mooi weer. Al met al weer een geslaagd vriendenweekend
Mr Hans S. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2013- mei 2013
Beoordeling

we hebben het geweldig gehad.Met kinderen tussen 3 en 20 jar is het een fantastische plek om te verblijven. het huis en de achtertuin zijn erg goed ingespeeld op zo'n diverse groep. Natuurlijk werkte ook het weer mee maar dan nog. het is een meer dan fijne plek om met een grote familie vakantie te vierien.
Mr E.J. S. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2013- maart 2013
Beoordeling

Weekendje weg met vriendengroep gedaan. Alle ruimte en prima faciliteiten voor een heerlijk weekend!
Ms F.D. d. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2013- maart 2013
Beoordeling

Wij hebben met onze familie (21 pers.) een erg gezellig week-end gehad in uw vakantiehuis in Odiliapeel. Met het bos "om de hoek" en Uden, waar mooie kerken en een museum was, leuke winkels, goede eetgelegenheden etc. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Ms A. F. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2013- februari 2013
Beoordeling

Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad in dit huis met karakter. Met 2 flipperkasten,pool biljart en vele spelletjes bijna geen tijd gehad om de omgeving te verkennen. Heerlijk schoon huis, jaren 70 stijl, met opgemaakte bedden bij aankomst, prachtig badhuis met mooi sanitair en heel aardige gastvrije eigenaars. Buiten een overdekt terras met terrasverwarmer waar we met een glas gluhwein naar de sneeuw keken. Een onvergetelijk weekend en zeker de moeite waard om nog eens terug te komen
Mr Rob A. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2012- december 2012
Beoordeling

Met onze kinderen en twee kleinkinderen een heerlijk lang weekend gehad. Ieder had zijn eigen slaapkamer. We hadden een royale woonkamer waar je prima met zijn allen kon eten en lekker relaxen. Veel spullen in huis en vooral genoten van de flipperkasten, het poolbiljart en de tafeltennistafel. Een mooie badgelegenheid met drie prima douches in het huisje in de tuin en een badkamer met bad in het huis. Ondanks de regen hebben we ons in huis en op het overdekte terras prima vermaakt.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Vino Grando Klooster