Vakantiehuis Nederland - Zeeland:
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp
VakantiehuisNederland - Zeeland: De Zeeschelp

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van De Zeeschelp


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van De Zeeschelp



Mr Luc V. uit België  Verblijfsdatum december 2019- januari 2020
Beoordeling

Alles was netjes en in orde.
Ms MAgda V. uit België  Verblijfsdatum oktober 2019- oktober 2019
Beoordeling

De woning was heel klein maar netjes.
Ms Djuvenna D. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2019- oktober 2019
Beoordeling

Zeer knusse, huiselijke woning. We voelden ons meteen thuis! Netjes verzorgd, schoon. Prachtige omgeving voor wandelingen en 'n uitje naar het strand.
Mr J V. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2019- september 2019
Beoordeling

Mooie ligging. Jammer dat je vanuit huisje niet met de hond kon wandelen. Aankomst was goed geregeld
Mr Nicolas W. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Die Unterkunft ist sehr leicht zu finden und liegt an einer strasse die nur sehr wenig befahren ist. Sehr ruhige Nächte ohne störende Geräusche.
Mr Markus W. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Ein ruhig gelegenes Haus. Der herzliche Empfang sorgte dafür, dass wir uns sofort wohl fühlten. Im Umkreis von 10km bekommt man alles was für einen entspannten Urlaub nötig ist.
Mr M.P. D. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2019- juli 2019
Beoordeling

Aankomst prima. Snel contact met de beheerder. Accommodatie verrassend mooi, met smaak ingericht. Helaas ontbrak een parasol en tuinstoelkussens, zeker als het erg warm is. Waar u niets aan kunt doen: nr 54 leverde vooral 's avonds en een aantal keren midden in de nacht overlast door een groep jongeren met geschreeuw en harde muziek. Omgeving en uitzicht prachtig.
Mr Rob V. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2019- mei 2019
Beoordeling

Prachtige en luxe accommodatie. Het huisje ligt op een mooie locatie, aan de voorzijde met uitzicht over de polder en aan de achterzijde een goed afgeschermde tuin met uitzicht op de dijk. Het huisje is luxe ingericht, er is zelfs een (klein) vriesvak. Een aanrader is de nieuwe ESCAPE-ROOM in Terneuzen. Deze is geschikt voor jong en oud en ingericht in de VOC sferen. Een must voor de avontuurlijke mens.
Mr Erik Jan B. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2019- april 2019
Beoordeling

Goede locatie, heerlijk voor met een hond. Goede locatie, overal dichtbij. Heerlijke privacy!
Ms veerle d. uit België  Verblijfsdatum april 2019- april 2019
Beoordeling

Mooi, comfortabel huisje. Rustig gelegen en gezellig tuintje
Mr Christophe S. uit België  Verblijfsdatum maart 2019- maart 2019
Beoordeling

Ondanks het middelmatige weer genoten van een mid week in Zeeuws Vlaanderen. Mede door het prachtige huisje, rustig gelegen, mooi van buiten, heel netjes vanbinnen. Ook apprecieerden we de warme en relaxe ontvangst van Josh. Wij (gezin met 2 kinderen) bezochten oa het visserij museum in Breskens, gingen zeehonden spotten met rederij De Fonteyn, het historisch centrum van Groede en het Groede Podium bunker/speeltuin complex, en maakten lange strandwandelingen en kwamen op adem in de aangename strand paviljoenen langs de Westerschelde. Volgende keer gaan we zeker ook nog de ferry nemen richting Vlissingen vanuit Breskens.
Mr Siegfried S. uit België  Verblijfsdatum oktober 2018- oktober 2018
Beoordeling

Betrekkelijk klein maar zeer gezellig huisje. Heel verzorgd en proper... vriendelijke eigenaar...
Mr Marc B. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Es war sehr schön da kann man jeden entfehlen
Ms Alice K. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2018- juli 2018
Beoordeling

Gepflegtes und sehr schön eingerichtetes Häuschen
Ms Paula S. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2018- april 2018
Beoordeling

Leuk gezellig verzorgd huis
Ms Marja v. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2017- oktober 2017
Beoordeling

Sfeervol huisje midden tussen de Zeeuwse klei. Erg geschikt voor rustzoekers die ook op comfort gesteld zijn. Huisje is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Breskens, Cadzand, Sluis en stranden zijn echter snel met auto te bereiken. Helaas werkte het weer niet echt mee en hebben daarom niet veel kunnen fietsen. Huisje bood ons, en onze hond, echter fijne plek om te verblijven en te relaxen!
Mr M. K. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2017- oktober 2017
Beoordeling

Zu unserer Ankunft empfing uns der äusserst freundliche Vermieter mit einem Korb frischer Äpfel, was uns sehr gefreut hat. Das Haus liegt absolut ruhig und man hat einen schönen Weitblick über die Felder, vom Schlafzimmer aus auf den Deich. Der Garten ist sehr klein, aber sehr charmant und eingezäunt, was für Hundebesitzer wichtig ist. Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und bietet alles, was man für den Urlaub braucht. Wir hatten nichts zu beanstanden. Alles war perfekt sauber und gepflegt. Zum Strand ist man mit dem Auto in 5 Minuten und die Umgebung hat sehr viel zu bieten. Auch ein Besuch nach Brügge lohnt sich, man ist ebenfalls schnell dort. Es war ein wunderschöner Urlaub und wir haben uns äusserst wohlgefühlt in De Zeeschelp
Ms astrid j. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Mooi huisje, vriendelijk en fijn ontvangst . Alles aanwezig en schoon. Alleen bij elke verwarming lag op de verwarming onder het bovenrooster een dikke laag stof. Daar keek op/in. Dat is de enigste opmerking. Verder een gezellig en tiptop huisje!
Mr Marc L. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2017- augustus 2017
Beoordeling

Huisje was goed te vinden. De accomodatie zag er goed uit. De bereikbaarheid van de contactpersoon was prima. De omgeving was landelijk en rustig.
Ms A. D. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2017- juni 2017
Beoordeling

Heb wel een paar opmerkingen , het huisje was niet schoon de glazen schaal van de magnetron was er niet dus kon ik de magnetron niet gebruiken. De tuin was een grote bende het onkruid stond heel hoog . De vlokken stof en rotzooi lagen nog onder het bed . De ramen waren vies overal spinnenwebben . Kortom een grote zooi . Ben alleen dom geweest ik heb geen foto's gemaakt . Ik had tot maandag geboekt en be zaterdag naar huis gegaan .
Ms Gerda P. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2017- juni 2017
Beoordeling

Een super lekkere rustige omgeving, het huisje is in 1 woord super mooi.
Ms Contrast nv S. uit België  Verblijfsdatum april 2017- april 2017
Beoordeling

mooi en rustig gelegen huisje, zeer netjes, heel vriendelijke ontvangst van de 'huisbewaarders'. In het huisje / keuken vind je alles wat je nodig hebt. Goed gelegen voor zowel fietstochtjes, als om de honden uit te laten. Tuin was goed omheind, wat handig is voor de honden.
Mr Bert H. uit België  Verblijfsdatum september 2016- september 2016
Beoordeling

Zeer leuk huisje, ondanks dat het aanvankelijk moeilijk te vinden was via gps. Ideaal gelegen op reletief korte afstand van Cadzand, Sluis en Knokke. Zeer rustig snachts en sochtends. Ruime slaapkamer beneden zn gezellig terrasje achter de woning.
Ms Marijke v. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2016- augustus 2016
Beoordeling

Fijn huis ook voor de hond, helaas door de wind regelmatig een te sterke mestlucht geroken. Prima stranden om te wandelen bij Breskens. De plaats Sluis dichtbij en erg gezellig.
Ms Janny D. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2016- juni 2016
Beoordeling

Rustige omgeving, veel privacy. Mooie uitstapjes in de nabije omgeving mogelijk
Ms Bertien v. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2016- mei 2016
Beoordeling

Heerlijk tot rust gekomen
Ms W J. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

we hebben heerlijk een midweek in jullie mooie huis mogen verblijven we hebben lekker op het strand gewandeld en onze hond Ziva had de tijd van haar leven lekker rennen op het strand. we voelden ons zeer welkom.
Mr Dominiek V. uit België  Verblijfsdatum juli 2015- juli 2015
Beoordeling

Na een wandel of fietstocht in een prachtige omgeving was het ook altijd leuk terug in de vakantiewoning te zijn om daar genieten van de stilte. 'Zalig'
Ms N.L N. uit België  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Wij hebben in De Zeeschelp een heel fijn weekend gehad. Alles was tip top in orde. De wandelingen op strand en tussen de weidse akkers hebben deugd gedaan. Luna de hond heeft er ook van genoten. Een plekje om te koesteren en terug te keren. Familie Biesemans-Nieuwlandt-Croes
Ms Tine B. uit België  Verblijfsdatum oktober 2014- oktober 2014
Beoordeling

Pluspunten goed uitgerust huisje, dichtbij de kust, toegankelijk voor mindervaliden. Minpunten relatief rustig maar veel voorbijrijdend landbouwverkeer, voor Belgische gasten, ondanks satteliet toch geen Een en Canvas kunnen ontvangen.
Mr Marc D. uit België  Verblijfsdatum september 2014- september 2014
Beoordeling

Het weer was prachtig , zeker voor september. We hebben geen drupel regen gehad. Het huis is heel netjes en gerieflijk en ook praktisch ingericht. Wel hebben we iemand moeten vragen hoe we precies op onze bestemming konden geraken. Er is immers een snelweg door het midden van de straat getrokken en via de GPS geraakten we maar tot nr 39. Daar liep de straat op een snelweg dood. Het huisje bevindt zich op nr 53. Een behulpzame voetganger heeft ons dan uitgelegd hoe we aan de overkant konden geraken. Eén minpuntje de hele omgeving is niet echt voetgangervriendelijk de infrastructuur is voorzien voor fietsers en wagens , maar voetgangers (met hond bvb) moeten dus wel gebruik maken van de fietspaden om een wandeling te maken, daar er nergens voetpaden of zebrapaden aangelegd zijn. We hebben een bezoek gebracht aan Cadzand-bad (prachtig strand) , Vlissingen (met de veerpont), Damme en Breskens en ook vele wandelingen gemaakt langs de vele en grote akkers in de buurt. We hebben een weekje goed kunnen ontspannen en het is dus zeker voor herhaling vatbaar.
Mr Stephan H. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2014- september 2014
Beoordeling

Schitterend mooi huis. Alles erop en eraan. Heel gastvrij, werden gebeld dat we er eerder in konden omdat schoonmaak eerder klaar was. Alles in de buurt, strand, steden zoals Knokke en Vlissingen. Wil je een rustige vakantie, wandelen of steden bezoeken, alles is mogelijk. Zelfs de hond vond het schitterend. Zeker een aanrader.
Mr JAPM D. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2014- september 2014
Beoordeling

Een leuk vakantiehuis met alle benodigdheden ( oven/ magnetron zou wel handig zijn). Tuin verdient wel aandacht, rommelig en nodigt niet uit om gezellig buiten te zitten. Grootste nadeel aan de vakantiewoning is het ontbreken van een fatsoenlijke parkeerplaats voor de auto. Parkeren moet langs de openbare (smalle) weg met langsrazend landbouwverkeer. Ook is de berm erg drassig, de eerste dag hebben buren onze auto uit de klei moeten trekken. De staat van de tuin en de ontbrekende parkeergelegenheid is voor ons een reden om niet terug te keren.
Ms Yvonne H. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2014- augustus 2014
Beoordeling

Prima huis, praktisch ingericht maar daardoor ook iets te weinig warmte. Mooi uitzicht. Tuin wat klein.
Mr Rob H. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2014- juni 2014
Beoordeling

Fijne vakantie, mooie omgeving, totaal tot rust gekomen. De Zeeschelp is zeker een aanrader.
Ms José J. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2013- januari 2014
Beoordeling

Wij hebben genoten van onze vakantie in Zeeland en ons vakantiehuis de Zeeschelp heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het huis is heel comfortabel en gezellig ingericht en geeft heel mooi uitzicht op de zeeuwse akkerlanden en de prachtige luchten. Lekker dicht bij Cadzand bad, Brugge en Sluis.Kortom een aanrader.
Ms Kitty T. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2013- oktober 2013
Beoordeling

Wij zochten rust en natur en dat hebben wij gevonden. Vlak bij zee en leuke karakteristieke dorpen. Alle basisvoorzieningen supermarkt, in de buurt
Ms Anke V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- september 2013
Beoordeling

Samen met broer en zussen en onze 87-jarige moeder hadden wij een prima verblijf in dit huis. Huis was schoon en zeer smaakvol ingericht. Het leek wel of het net gerenoveerd was. Mooie en zeer complete keuken, grote TV, chique badkamer. Fijne banken en een heerlijk uitzicht op een groot maïsveld. Huisje ligt kort op de dijk. Het is verkeersluw maar er wordt wel stevig gereden. Gelukkig heeft het huisje een af te sluiten hek! Tuin is klein maar fijn. En met een grote tafel en 6 stoelen kun je er lekker zitten. Kortom, een schoon, fris en vooral sfeervol huisje.
Mr Dick V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Huis van alle gemakken voorzien op een rustige locatie. Dichtbij strand en leuke plaatsen (wo Brugge, Sluis en Antwerpen). Heerlijk kunnen fietsen. Stranden waren schoon en rustig en heerlijk dat de honden na 19.00 los kunnen lopen. Kortom zeer fijnne vakantie gehad, natuurlijk ook door het mooie weer.
Ms W E. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2013- mei 2013
Beoordeling

Wat een teleurstelling....huis was echt niet schoon,vuile ramen en spiegels,keuken en badkamer waren de gebruikssporen nog te zien van de vorige bewoners!!! En wat de borg betreft,van de ?100,- kregen wij ?7,40 terug zonder factuur o.i.d. Een borg krijg je volledig terug,tenzij er iets stuk is of ontbreekt. Dit was een heel vervelende ervaring,het zal wel in de kleine lettertjes gestaan hebben....... Maar hoe dan ook,wij hebben besloten niet meer via uw organisatie een verblijf of vakantie te boeken.
Ms R.N R. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2012- september 2012
Beoordeling

Lief huisjes, met lekkere bedden en een mooi uitzicht, fijn klein tuintje met tuinmeubelen en een mooi uitzicht op de grazende lakenvelders. 2 negatieve puntjes is dat er boven geen toilet is, en nachts over te steile krappe trap naar beneden te gaan voor het toilet is een enge bedoeling. tweede punt, dat de tuin vol kattendrollen zaten, denk van de kat van de buren
Ms Petra V. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2012- augustus 2012
Beoordeling

Wij hebben genoten van het huisje en de omgeving! Komen zeker nog een keer terug. Het huisje is van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig. Door het vele mooie weer was het strand en de zee favoriet bij onze kinderen en ons. Brugge en Gent zijn zeer zeker de moeite waard om te bezoeken.
Mr Wouter V. uit België  Verblijfsdatum januari 2012- januari 2012
Beoordeling

Zo een rustig weekendje deed deugd. De omgeving is schitterend, tussen de polders. We zijn een goede wandeling gaan doen in Cadzand, met zijn prachtige kust. Blijkbaar ook heel rustig in de wintermaanden. De dag erna naar het Zwin geweest. Heel mooi huisje, super verzorgd. Alleen moet je (als Belg) gewoon worden dat de weg op ongeveer 30 cm van het huisje is gelegen. Gelukkig was dit een heel rustige straat met meestal enkel wandelaars.
Ms Lucie V. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2011- september 2011
Beoordeling

De Zeeschelp is een comfortabel huis. Sommige zaken zijn iets te veel op zes personen afgestemd, bijvoorbeeld onderdelen van het servies. Als er iets gebroken wordt, heb je meteen te kort. Een kleine radio in de woonkamer zou ook prettig zijn.
Ms anne L. uit België  Verblijfsdatum augustus 2011- augustus 2011
Beoordeling

wij verbleven er van 19/8 tem 26/8/2011 en alles was naar wens het huisje was ruim genoeg voor 4 volwassenen en een kind de zonnige terrastuin bied veel privacy en is erg gezellig wij komen misschien nog wel eens terug, want een week was veel te kort om de omgeving te verkennen
Mr Bleyen R. uit België  Verblijfsdatum juli 2011- juli 2011
Beoordeling

Zeer aangenaam verblijf,leuk ingericht huisje wel niet al te groot. Alle Comfort. Je kan hier in alle rust genieten en vooral veel fietsen.
Mr John M. uit Groot-Brittannië  Verblijfsdatum november 2010- november 2010
Beoordeling

The accomadation is in good order and well equipped. The satelite TV has limited channels in English - News and a few english programs on the Dutch TV channels. The area is nice and good for Dog walking. The house is quiet remote with the bestter social scenes a drive away.
Fam PJM D. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2009- mei 2009
Beoordeling

Zeeuws Vlaanderen…….een verademing……. Ik heb het er al eerder over gehad, we hebben een heerlijke tijd achter de rug. Nadat we hebben onszelf heerlijk hebben laten verwennen in de Librije, hebben we overnacht in het schitterende, maar vooral gezellige en warme Jugendstil Hotel Fisters in Zwolle. Dit hotel, voorzien van alleen maar authentieke stijlkamers is een genot voor de zintuigen…….Cappucino drinken in een prachtige huiskamer vol met oude spulletjes en boeken…….het is bijna alsof je bij een oude tante op bezoek gaat…..Het heeft maar een nadeel: De schitterende antieke hemelbedden zijn niet op de moderne mens met een beschaafde hedendaags vrij normale lengte van een meter negentig berekend, zodat ik nogal gebroken wakker werd. Maar het ontbijt was voortreffelijk en maakte veel goed. Als je een liefhebber bent van warme kersen met slagroom op al even warme, versgebakken wafels op je nuchtere maag, is dit zeer zeker een enorme aanrader!!! En vorige week zijn we heerlijk met het hele gezin een paar dagen naar Zeeuws Vlaanderen geweest; om precies te zijn in Schoondijke, een klein plattelandsdorpje in de gemeente Sluis. ( U weet wel: met dat andere sterrenrestaurant en waar de heer van Dale, jawel die van de woordenboeken, vandaan komt. ) Wat ze zeggen over Zeeland is helemaal waar: Als het in de rest van Nederland nog regent is het hier al mooi weer……….en dat was het! Wat hebben we genoten van de prachtige natuur en het boeren land, alwaar je de meest bijzonder vogelsoorten zoals bijvoorbeeld de kieviet en de scholekster bijna aan kunt raken en waar je op ieder tarweveld nog gewoon een verliefd stelletje fazanten parmantig ziet rondlopen. Werkelijk schitterend!!! We hadden het geluk in een schitterend oud, maar voortreffelijk gerenoveerd dijkhuisje te mogen verblijven. Wat een weelde en onverwachte ruimte! Zomaar eens sfeervol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien; van een vaatwasser tot een wasmachine en van fatsoenlijk sanitair tot heerlijke bedden…………een verademing vergeleken bij de vele andere vakantiehuisjes die we in ons leven reeds eerder mochten bezoeken. Eigenlijk ben ik in het algemeen niet echt een fan van dat soort huisjes in Nederland. In Italie hebben we vaak in de mooiste landhuizen gelogeerd, maar hier in ons eigen land?…….we hebben wel eerder leuke en goede huisjes bezocht, maar in de meeste gevallen kun je niet eens fatsoenlijk zitten of liggen en vaak stinkt het er naar kots of dode hond en in de keukens zitten vaker wel dan niet de etensresten van je voorgangers nog tegen de muren, dat noemt zichzelf dan een proper volkje……getverderrie!!! De meeste eigenaren (vooral in de grote parken, de particuliere huisjes zijn meestal beter) denken waarschijnlijk alleen maar aan cashen, cashen en nog eens cashen………een gemiste kans! Maar niet getreurd, hier was het in ieder geval geweldig! Op het goudgele strand van Cadzand-bad mochten we heerlijk genieten van de enige echte, prachtige Hollandse luchten, de schitterende zee met de continue rollende, vaak woeste golven en het heerlijke strand vol met kwallen, alwaar onze kinderen wel raad mee wisten: terug de zee in gooien, hahaha, ze hadden de grootste lol. Het waaide flink, zodat we heerlijk konden vliegeren ( voor het eerst in m’n leven ), haaientanden en schelpen verzamelen, of gewoon genieten van de spelende kinderen, de wandelende toeristen, de voorbijvarende (container)schepen of de capriolen van de meeuwen en kraaien boven je hoofd. Onze mannetjes hebben zelfs een duik in zee genomen…….dat stelletje gekken!!! We vonden een heerlijke strandtent met normale prijzen en attent personeel…….ik heb nog nooit zo vaak op een dag “Alstublieft” gehoord! Petje af!!! En als we moe, maar gelukkig van het strand af kwamen namen we natuurlijk nog even een heerlijk Italiaans ijsje op het pleintje………ook al met normale prijzen; voor vijf euro hadden de kinderen een voetbal en een vlieger gescoord! Onvoorstelbaar!!! Alle lof dan ook voor dit gedeelte van Nederland. Al met al kunnen we dan ook terugkijken op een geweldige week. We hebben nog wat rondgereden en leuke stadjes als Oostburg, Terneuzen en natuurlijk Sluis bezocht, een on-nederlands plaatsje, rijkelijk voorzien van seksshops, lingeriewinkels en natuurlijk eet en drink gelegenheden……..We kunnen er weer even tegen voorlopig!!!! deze column wordtzaterdag 15 mei gepubliceerd op www.bronmagazine.nl
Ms P.A.M. M. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2008- september 2008
Beoordeling

Wij hebben één week gelogeerd in deze prachtige woning. De locatie is zeer rustig. Ook fijn dat onze hond welkom was. Het huis is van alle gemakken voorzien w.o. een vaatwasser, magnetron, DVD, sateliet televisie en daar hebben wij volop van geprofiteerd. Wij hebben heerlijk kunnen lezen op het terras waarop prachtig tuinmeubilair stond. Het sanitair is uitstekend. Wel staat het huis erg dicht op de weg maar gezien het feit dat het om een landelijk gebied gaat hebben wij hier weinig last van gehad. Meestal was het erg rustig en de rolgordijnen + -luiken geven veel privacy. De auto konden wij parkeren aan de overkant van de weg op een onverhard stuk berm. Wij hebben genoten van prachtig weer op een mooie locatie. Met een hartelijke groet van Pam & Cor uit Drenthe.
Fam J.G.W. V. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2008- september 2008
Beoordeling

Een prima vakantiehuis voor ons als jong gezin. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de ligging t.o.v. bijv. Breskens is ideaal. Een leuke fietstocht. De matrassen boven in de slaapkamers waren echter slecht van kwaliteit, toch een groot minpunt.
Ms e.a.b.h.m. G. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2008- juni 2008
Beoordeling

Leuk en lief huisje. Erg schoon. goed onderhouden, lekkere tuin, comfortabele keuke. Jammer dat er in het hele huis maar 1 spiegel is! En met meerdere vrouwe in ee huisje geeft dat wachttijden. Gunstige ligging tov strand en leuke steden/plaatsjes. Heerlijk week gehad.
Mr Klaus I. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2007- augustus 2007
Beoordeling

hallo, das haus entspricht genau der Beschreibung und liegt ideal für Fahradfahrer, denn vor dem haus verläuft eine Teilstrecke des weitläufigen Netzes in Nordflandern. Das Haus ist freudlich gestaltet und gut ausgestattet; mit mehr als vier Personen wird es allerdings wegen des einen Badezimmers schon ing schönen urlaub
Ms P. G. uit België  Verblijfsdatum oktober 2007- oktober 2007
Beoordeling

Heel fijn huisje, super gezellig. Heel rustig en fijne omgeving. et een kleine dreumes van bijna 2 is het wel oppassen met het interieur... We gaan zeker nog terug. Dit verblijf was trouwens al de 2de keer
Fam A E. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2007- oktober 2007
Beoordeling

Een prachtig gelegen dijkhuisje met ruim uitzicht over het zeeuws vlaamse akkerland. Zonsopgang met het ochtenzonnetje in de woonkamer. Een ideale uitvalsbasis voor de kust, Cadand en Knokke, maar ook Antwerpen, Brugge, Gent, Middelburg en de stormvloedkering Neeltje Jans.
Ms Y B. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2007- februari 2007
Beoordeling

Fijn huis met bijzonder fijne bedden, goed onderhouden, schoon, gezellig en heel rustig gelegen. Voor het meebrengen van beddengoed: de maten van het tweepersoonsbed en dekbed zijn resp. 180 x 200 en 240 x 220.
f D. uit België  Verblijfsdatum januari 2007- januari 2007
Beoordeling

Zeer goed ingericht en afgewerkt huisje, dat zich op deze foto weliswaar van zijn beste kant laat zien, namelijk van op de overkant van de vaart. Maar om daar te komen moet je enkele kilometers afleggen! We hadden pech met het weer, maar daardoor hebben we voor het eerst met zijn zessen bowling gespeeld (in de Toversluis).
D.J. G. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2006- oktober 2006
Beoordeling

Sehr schönes und gut ausgestattetes Haus. Kleiner Nachteil ist nur das es ausserhalb liegt, dadurch hat man aber auch eine sehr ruhige Lage. Vorteil ist noch die Nähe zu Belgien. Man erreicht Vlissingen und Noord Beveland per Auto nur über Terneuzen Per Tunnel (gebührenpflichtig) oder Fähre. Ansonsten sind auch die Orte in der näheren Umgebung sehr schön. Zum shoppen ist SLUIS der ideale Ort. BRESKENS hat einen schönen Jachthafen und eine Fahrradfähre nach Vlissingen.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van De Zeeschelp