Vakantiehuis Nederland - Noord-Holland:
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hoenderhoeve II

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Hoenderhoeve II


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Hoenderhoeve II



Ms a t. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2020- januari 2020
Beoordeling

Een helft van leuk gezellig stolp boerderij aan het eind van het dorp Vlak bij de AH.
Ms Marleen D. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2019- december 2019
Beoordeling

Accomodaties netjes, schoon en gezellig ingericht. Ligging op zich fijn, maar wij hadden een iets landelijkere omgeving verwacht. Hoeve staat aan de weg in het dorp, pal naast AH enz. Je zit wel zo op het strand e.d.
Ms Carlita B. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2019- november 2019
Beoordeling

Leuke oude stolpboerderij: gezellig ingericht ( de bank is aan vervanging toe-> zakt in een gat als je er op zit, en de “slaapkamer”(Lees hok) met het stapelbed is niet echt een slaapkamer te noemen-> geen raam, en erg klein!) Mooie locatie: AH,bakker,kaasboer,Gall &Gall als achterburen? Dichtbij Egmond aan Zee; met veel leuke winkeltjes en heerlijk strand. Alkmaar op 10 km (wat echt een leuke stad is!)
Mr Gj P. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2019- oktober 2019
Beoordeling

Vreemde indeling, boven keuken en beneden 2 wc's en douches naast elkaar. Kleine Slaapkamer beneden met stapelbed, Winkels vlakbij, AH ,bakker en een slager en Gall&Gall en Viswinkel. Goede cafetaria op de hoek Huisje was brandschoon. En achterhuis mooi afgesloten voor de honden .
Ms A v. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2019- september 2019
Beoordeling

Helaas was er bij aankomst niemand aanwezig, de verhuurder gebeld, die zat in Kroatië, de deur was gewoon los. De accommodatie was goed, er waren wel wat puntjes voor verbetering. De banken waren doorgezakt, kussen op het bed beneden was erg slap, dekbedden boven waren wat aan de korte kant, het onderste stapelbed kraakte en er zat een kuil in de matras, wc bril zat los en het raampje in de badkamer kon niet open
Mr Christian S. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2019- augustus 2019
Beoordeling

Gut. Supermarkt in der nähe. Das ist der einzige Vorteil
Mr Mario S. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2019- mei 2019
Beoordeling

Tolles Haus. Ausstattung könnte ein wenig besser sein. Spülmittel und Putzutensilien fehlten. Jammern auf hohem Niveau
Ms Monica H. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2019- maart 2019
Beoordeling

Gezellig en leuk huis,prettig ontvangen.lekkere tuin met veel privacy. Supermarkt vlakbij dus elke ochtend verse broodjes en dorp op loopafstand. Klein minpuntje is de keuken boven,maar deze is wel goed voorzien.
Mr Erik G. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2019- maart 2019
Beoordeling

Alles was keurig schoon.
Ms Jose van H. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2019- maart 2019
Beoordeling

Ondanks dat we wat vroeger waren, zijn we heel vriendelijk onthaald. Duidelijke uitleg en mooie woning. Lekker dicht bij AH zodat we s'ochtends verse broodjes hadden. Dicht bij de duinen.
Mr Jan V. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2019- januari 2019
Beoordeling

Zag er netjes uit. Was schoon en lekker warm.
Mr R. M. uit België  Verblijfsdatum december 2018- december 2018
Beoordeling

Heel gezellig vakantiehuis, gelegen vlakbij de zee en erg handig was dat de supermarkt ah vlakbij is. Het huis was netjes en comfortabel. Wij gaan zeker nog een keer. Alkmaar, Haarlem en Amsterdam liggen op een half uurtje rijden. Zeker de moeite om te bezoeken.
Ms Linda v. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2018- november 2018
Beoordeling

Mooie boerderij ligt in het centrum van Egmond aan de Hoef en naast de Albert Heijn. De boerderij is opgedeeld in 2 gedeeltes en wij hadden nummer 2 voor 8 personen. De kamer met het stapelbed is eigenlijk te klein voor 2 volwassenen. Met 2 kinderen zou het net aan kunnen. Er is ook geen oven aanwezig in de keuken, alleen een magnetron. Voor de rest een prima accommodatie.
Ms Marjolein K. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Het huis (nr II) was knus ingericht. Twee badkamers wat fijn is voor groter gezelschap. Goede keuken. Als je slecht(er) te been bent de keuken is bereikbaar met een trap. De AH grenst aan terrein boerderij. Je merkt er weinig van. Voordeel makkelijk verse broodjes halen! Het duingebied rondom Egmond aan Zee is prachtig! De eigenaar hebben we niet gezien. Alles gaat heel soepel!
Ms Kerstin K. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2018- juli 2018
Beoordeling

Ankunft war prima, Unterkunft sauber und mit liebe zum Detail hergerichtet. Die Zimmer hatten eine angenehme Größe und die Küche war komplett ausgestattet. Die Terrasse war ebenfalls sehr schön und großzügig. Insgesamt ein perfekter Urlaub! Der Supermarkt war auch nur 3 Schritte entfernt, somit gab es jeden morgen frische Brötchen.
Ms W.L. B. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Zie de brief verzonden aan info@belvilla.nl.
Mr H.L.F. A. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2017- juni 2017
Beoordeling

accomodatie zag er goed verzorgd uit
M. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2015- januari 2015
Beoordeling

We hebben met een vriendengroep een heel gezellig oud&nieuw weekend gehad. Een aantal punten: - De bedden waren erg slecht (vooral het stapelbed) - Er was geen WiFi aanwezig. In verhouding met de prijs die we voor dit weekend moesten betalen, moeten bovenstaande punten wel aanwezig en in orde zijn. Aan Zee Vakantiehuizen, januari '16 De verbeterpunten hebben wij doorgegeven aan de eigenaar. Er is geen wifi aanwezig bij dit appartement. Vriendelijke groet
B. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

minpuntje: 4 kapotte lampen, waarvan volgende dag slechts 2 vervangen, beetje slordig.( deels opgelost) geen wifi bereik
Z. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Hebben een uur moeten wachten voor we de sleutel van het huis kregen. Bij de salon(begrepen pas later dat dit bij de appartementen hoort. Is niet duidelijk ) niemand thuis, Aanzee deed pogingen per telefoon, maar had absoluut niet de zorg en aandacht of het goed zou komen. Dhr. Hesterman(eigenaar??) was toen ook niet te bereiken. Geen leuke start.
W. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

So ganz zufrieden waren wir nicht mit dem Haus. Es war nicht erkennbar, dass es direkt an einer Straße und einem Supermarkt liegt. Das finden wir in der Beschreibung nicht fair. Dvd - Player wie in der Beschreibung gab es nicht, WLan funktionierte nicht, den Besitzer konnten wir nicht erreichen, daher ist der Preis nicht angemessen. Sehr schade! Aan Zee Vakantiehuizen, juni '15 Achter het vakantiehuis ligt een supermarkt, zoals in de beschrijving staat. De eigenaar zal beter bereikbaar zijn.
K. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Leuke gezellige woning. De ligging was iets minder, maar de hartelijkheid van de ontvangst en de inrichting maakten dat weer goed. Een kamer: met stapelbed, heeft geen raam, dus geen frisse lucht. verder top.
G. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2014- april 2014
Beoordeling

fijn weekend gehad in prima vakantiewoning! de zee op loopafstand en een supermarkt op steenworp afstand.
H. uit Frankrijk  Verblijfsdatum maart 2014- maart 2014
Beoordeling

veel lampen op slaapkamers kapot geen snijmessen in de keuken tekort aan eetlepels Aan Zee Vakantiehuizen, april 2014 De huiseigenaar is hiervan op de hoogte gesteld.
B. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2014- februari 2014
Beoordeling

accommodatie bekend, voor de 3e keer bezocht. versiering van het interieur met zgn leuke ornamenten, nepplanten etc. niet nodig 2-persoonsbedden niet altijd geschikt voor een "niet echtpaar"
W. uit Nederland  Verblijfsdatum januari 2014- januari 2014
Beoordeling

We hebben genoten van een gezellig wandelweekend. Met z'n achten verbleven we in deze mooie boerderij. functioneel, niet luxe, maar voldoende aanwezig en voor niet te veel geld. Prima onderkomen. Kleine minpuntjes in het onderhoud.
B. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2013- december 2013
Beoordeling

Wij kwamen op vrijdag laat aan, huisje was open voor ons. Helaas kwamen wij er om 24 uur achter dat er niet genoeg beddengoed aanwezig was, de eerste nacht hebben we ons moeten behelpen. Daarnaast was het huisje niet schoon, zowel servies,badkamer en woonkamer. Schoonmaakkosten hebben we daarom niet hoeven betalen.
Z. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Tolles ferienhaus, Super Lage mit dem Supermarkt, Fahrradwege... Immer wieder gerne

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Hoenderhoeve II