Vakantiehuis Nederland - Noord-Holland:
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Boshof

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Boshof


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Boshof



Mr Rolf F. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2020- september 2020
Beoordeling

Wir haben die Unterkunft so vorgefunden, wie es auf den Bildern angegeben ist.
Mr Carsten H. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Umgebung ruhig, Schoorl in wenigen Minuten per Rad erreichbar. Auch per Bus gute Möglichkeiten Richtung Strand und Alkmaar. Haus war gut ausgestattet, selbst Shampoo, WC-Papier, Spülmaschienentaps etc. waren vorhanden, Sehr schöner Service, immer wieder gerne!
Mr Martin H. uit Verenigde Staten  Verblijfsdatum augustus 2018- september 2018
Beoordeling

The accommodations were as expected. The picture of the condo indicated that it was a free standing house. This picture was misleading. The condo itself was very nice and the people who handled our questions and needs were fantastic. I have no problem recommending this cottage to my family or friends.
Ms Pamela F. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2017- mei 2017
Beoordeling

Bij aankomst was er niemand aanwezig om ons te ontvangen. In onze papieren stond een andere aankomsttijd dan bij de beheerder bekend was. Ik had geselecteerd op een huis met slaap- en badkamer beneden omdat mijn hoog bejaarde ouders meekomen. Tot mijn schrik zag ik bij binnenkomst een verhoging van 2 flinke treden naar het zitgedeelte, evenals naar het terras. Het zou fijn geweest zijn als dit in de beschrijving vermeld was. Wat betreft het goed betaalde bedlinnen, er was geen enkel dekbedhoes waarvan de hoes niet gescheurd was, waardoor de dekbedden door de scheuren heen kwamen. Verder vonden wij de slaapkamers en de badkamer erg krap bemeten. Alles wat je nodig hebt is wel in het huis aanwezig.
K. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2015- juli 2015
Beoordeling

Liebes AanZee-Team, Es wäre schön, wenn pro Person neben dem Bett ein Stuhl für die Kleidung stünde. Auch eine Leselampe pro Bett wäre schön. Es hat uns sehr gut gefallen! Wir kommen wieder nach Bergen/Schoorl Viele Grüße und Danke Fam. Klusak, Bonn Aan Zee Vakantiehuizen, August '15 Wir haben die Eigentümer informiert über die Bemerkungen.
B. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

Een heel comfortabele woning, voorzien van alle gemakken, dicht bij bossen, prachtige natuur, zee, strand en dorp. Een ding waar niemand wat aan kan doen: het weer. Heel slecht voor eind juni.
W. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2015- april 2015
Beoordeling

In de eerste dagen na aankomst waren er nogal wat mankementen. Deze zijn aan de beheerder gemeld en getoond: niet werkend internet,lege batterij van verwarmingsthermostaat,kapotte douchethermostaat,niet functionerende startknop van Miele Magnetron,defecte verlichting.Aan einde van dag 4 was een en ander deels gerepareerd.Kortom:veel startproblemen.
V. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2010- juli 2010
Beoordeling

we waren erg blij met de wasmachine!zitje in de zon en schaduw, we hebben het erg naar ons zin gehad.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Boshof