Vakantiehuis Nederland - Zuid-Holland:
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila
VakantiehuisNederland - Zuid-Holland: Donna Mila

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Donna Mila


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Donna Mila



André R. uit Duitsland  Verblijfsdatum oktober 2021- oktober 2021
Beoordeling

Leider ist neben und hinter dem Haus zur Zeit eine Baustelle wo jeden Morgen um 7.00 Uhr der Bagger fährt und viel Krach gemacht wird . Also ist um 7.00 Uhr vorbei mit Schlafen ! Auch funktioniert der Kamin leider nicht . Erholung ist es durch den Baustellenlärm leider NICHT . SCHADE !
Annette S. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2021- juni 2021
Beoordeling

Heerlijk vakantiehuis, van alle gemakken voorzien, en veel privacy.
Esther F. uit Nederland  Verblijfsdatum december 2020- december 2020
Beoordeling

Zeer luxe vakantiehuis met mooie keuken en badkamer. Zeker in de winter is de vloerverwarming heerlijk. Ook de boxspring slaapt uitstekend.
Kees G. uit Nederland  Verblijfsdatum november 2020- november 2020
Beoordeling

Heerlijk huisje, gezellig ingericht met comfortabele meubels. Prettige omheinde tuin (ideaal om met je hond te verblijven) en op loopafstand van het strand. Fijne omgeving om tot rust te komen.
Mr stephan g. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2020- september 2020
Beoordeling

Das Haus war sehr gepflegt, auf dem neusten Stand ohne Renovierungsstau. Was uns sehr gut gefallen hat, da wie mit einen Hund dort waren, das das Grundstück komplett Eingezäunt und sehr gut eingewachsen ist. Gerne wieder.
Mr Hendrik F. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2020- augustus 2020
Beoordeling

Tolle Lage mit super Anbindung an das Fahrradwegenetz, Naturstrand und viel Platz für Hunde.
Ms M.T R. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Wij zijn hier al voor de vierde keer,dus dat zegt al genoeg
Mr Hendrik F. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2019- juli 2019
Beoordeling

Vermieter ist Eigentümer mit sehr angenehmer Art bzw. Freundlichkeit. Optimal ausgestattetes Ferienhaus, schön wären vielleicht 2 Fahrräder im Ausstattungsumfang (vor Ort relativ "abgewirtschaftete" Modelle bei Dritten mietbar). Nette Umgebung für Hunde.
Mr Christian G. uit Duitsland  Verblijfsdatum juni 2019- juli 2019
Beoordeling

Sehr schönes Haus, und zwei sehr schöne Terrassen
Ms J Jm J. uit Portugal  Verblijfsdatum april 2019- mei 2019
Beoordeling

Mooi huis, uitstekend geschikt voor 2 volwassenen en evt 2 kinderen. Wij hadden de hond bij ons, leuke omheinde ruime tuin met zitjes. De slaapkamer boven is open, er is geen deur aanwezig naar badkamer. Bijzonder vriendelijke eigenaren!
Ms J R. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Wieder haben wir eine sehr schöne Zeit in Noordwijk verbracht. Das Haus ist perfekt für uns zwei mit Hund. Der Garten ist eingezäunt und das Auslaufgebiet direkt vor der Tür. Auch die Stadt ist schnell und gut zu erreichen und es gibt genügend Einkaufsmöglichkeiten vor Ort. Wir kommen gerne wieder.
Ms Rosemarie L. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2018- september 2018
Beoordeling

Da wir Noordwijk schon kennen, war es fast wie nach Hause kommen! Die Unterkunft war sehr schön das Ferienhaus optimal mit eingezäuntem Garten für unseren Hund, so dass man sich gut dort aufhalten konnte, wenn kein Strandwetter war o wenn man einfach den Tag noch etwas genießen wollte! die Umgebung war für uns perfekt außerhalb der Stadt u doch nah genug, um schnell mit dem Rad o Auto hinzukommen.
Mr Willem R. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2018- juli 2018
Beoordeling

Accommodatie zowel huis als tuin prima. Omgeving zoals verwacht duinen en strand en zee! Klein minpuntje was niet duidelijk dat bijkomende kosten contant moesten worden voldaan. Dus op onbekende plek geldautomaat vinden. Pinnen bleek bij eigenaar niet mogelijk.
Mr Wg O. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2018- juni 2018
Beoordeling

Prima accommodatie geen idee dat het een vakantiehuis is
Mr Frank B. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2018- mei 2018
Beoordeling

Ein sehr schönes und liebevoll eingerichtetes Haus. Leider war die Verständigung bei der Ankunft nicht so einfach, da der Vermieter nur Niederländisch gesprochen hat. Wir hatten wunderbare Tage, nah am Meer ca. 800 Meter durch ein kleines Waldstück und die Dünen. Das Häuschen besitzt einen sehr schönen Garten und ist ideal für Familien mit einem Kind.
Ms M.T R. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Wel erg laat om in te checken.pas vanaf 16.00 .de accomodatie is geweldig ! Alles erop en eraan.en de ligging is ook super! Je kunt er alle kanten op!
Mr carsten m. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2017- juli 2017
Beoordeling

Ein Traum das Haus es gibt nichts zu beanstanden
Ms Ingrid T. uit Duitsland  Verblijfsdatum juni 2017- juni 2017
Beoordeling

Das Haus liegt etwas abseits zwischen dem Nordende von Noordwijk und Noordwijkerhout (je 2,5 km entfernt). Die Angabe "0,2 km bis zu den Dünen" stimmt zwar (Luftlinie). Um tatsächlich ans Meer zu gelangen, muss man aber zu Fuß 1,2 km über die offiziellen (Sand-)Wege durch die Dünen zurücklegen (afrit 23). Mit dem Fahrrad sind es 1,8 km bis zum nächsten (Hunde-)Strand mit bewirtschaftetem Strandkiosk (afrit 24).
Ms J R. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2017- juni 2017
Beoordeling

Traumhafte Lage direkt am Waldrand. Für Urlauber mit Hund sehr zu empfehlen! Sehr nette Vermieter! Ein wunderschön eigerichtetes Haus!
Ms Kerstin K. uit Duitsland  Verblijfsdatum februari 2017- februari 2017
Beoordeling

Wundervolle Ferienhaus. Genau, wie online beschrieben. Super sauber und toll ausgestattet. Sehr geschmackvoll und gemütlich. Ich hatte eine wunderbare Zeit und komme sicher wieder.
M. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2015- oktober 2015
Beoordeling

Wir hatten eine sehr schöne Woche!
T. uit Nederland  Verblijfsdatum september 2015- september 2015
Beoordeling

Tips : koffiezetapparaat (ipv senseo) schoteltjes, eierdoppen, radio en dvd-speler beschikbaar stellen kan een toegevoegde waarde opleveren. Banken met goede rugsteun is ook de moeite waard.
W. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

Hallo liebes Aan Zee Team, Ein rundum gelungener Aktivirlaub !? Wir kommen s e h r gerne wieder Herzliche Grüße aus Deutschland
K. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2015- augustus 2015
Beoordeling

Ein wunderschönes Haus mit ganz viel Liebe und Geschmack eingerichtet. Das sehr nette Vermieterpaar kümmert sich sehr um seine Gäste! Wir kommen bestimmt bald wieder!
B. uit België  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

de kussens van de hoge stoelen aan de tafel en van de zetels in de woonkamer mogen eens gewassen worden ! Voor de rest was de vakantiewoning prima in orde.
K. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

Heerlijke vakantie gehad in een zeer mooi en compleet huisje.
R. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

Mooi vakantiehuis. De inrichting is sfeervol met een oog voor details. Ideaal voor mensen met een hond, omdat de tuin afgesloten is. De omgeving heeft heel veel uitvalsmogelijkheden voor een dagje uit. Verder kun je er lekker wandelen en fietsen. Wij komen hier zeker terug.
D. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2015- juni 2015
Beoordeling

Es war ein wunderschönes Haus ,in dem wir drei( mein Mann , unser Hund und ich) uns sehr wohlgefühlt haben. Das Grundstück war vollkommen eingezäunt,sodass unser Hund nicht entweichen konnte und die Gegend erkunden konnte. Wir freuen uns auf den nächsten Urlaub in diesem wunderschönen Haus
S. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2015- mei 2015
Beoordeling

Leider gibt es kein deutsches Fernsehprogramm im Haus. Das haben wir vor der Buchung nicht gewusst!
W. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

Das Haus ist schön eingerichtet. Für vier Erwachsene ist es aber eher weniger geeignet. Zwei Erwachsene und zwei Kinder sind nach Raumaufteilung und Einrichtung (Tisch innen, Sitzgelegenheiten innen) u. E. das Maximum. Die zwei Terrassen sind großzügig - allerdings sind Tisch und Stühle der größeren Terrasse schon etwas in die Jahre gekommen..
S. uit Nederland  Verblijfsdatum maart 2014- maart 2014
Beoordeling

Fijn huisje. Niet duur. Veel comfort. Mooie tuin. Lieve verhuurders
B. uit Nederland  Verblijfsdatum februari 2014- februari 2014
Beoordeling

Het is een fijn huisje, vooral de haard, deze tijd van het jaar. Persoonlijk zou ik het fijn vinden om iets meer info over de omgeving te ontvangen, maar we hebben een heerlijk weekend gehad. Jos en Nel Bakker
R. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2013- september 2013
Beoordeling

Das Häuschen und die Gastgeber waren sehr nett. Freundliche Begrüßung mit Blumen und Wein, alles war sauber und man hat sich sofort wohlgefühlt. Ein kleines Zuhause, weg von zuhause. Die Lage hinter den Dünen ist gut, aber zu Fuß geht wohl nur jemand der nichts mit nimmt zum Strand. Wir haben für den Mietzeitraum Fahrräder gemietet - wir waren 10 Tage vor Ort - kleiner Tip: ab 14 Tagen kann man für den Preis ein gebrauchtes Kinderfahrrad beim Fahrradverleih Noordwijkerhout kaufen. Gern
M. uit Zwitserland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Mehrere, neurotisch klaeffende Hunde in der Nachbarschaft, leider auch nachts. Aber das kann man den Vermietern nicht anlasten. Ansonsten ein sehr schoenes und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, in dem wir einen wundervollen Urlaub verbracht haben. Vielen Dank!
l. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2013- augustus 2013
Beoordeling

alles was prima en het huisje was helemaal top, het enige wat we misten voor die prijs was een paar fietsen omdat het nog redelijk ver was naar het strand.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Donna Mila