Vakantiehuis Nederland - Noord-Holland:
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II
VakantiehuisNederland - Noord-Holland: Hof van Craeck II

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Hof van Craeck II


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Hof van Craeck II



Mr Huub G. uit Duitsland  Verblijfsdatum mei 2020- mei 2020
Beoordeling

Wir waren 8 Naechten in diese Ferienwohnung. Geschmackvoll eingerichtet, helle Wohnung, ein gutes Bett und sehr sauber. Wir sind herzlich empfangen durch Joke und der Service war gut. Die Wohnung hat eine kleine Kueche die funktionel ist eingerichtet. Das Zentrum von Bergen ist 10 Minuten laufen, Stand und meer ist 3 kilometer. Bergen ist ideal als Ausgangspunkt fuer Tagesausfluege und Fahrradtouren in die Provinz Noord-Holland. Alkmaar ist nur 6 Kilometer entfernt und hat eine schoene Altstadt. Besonders schoen fanden wir Hoorn am Ijsselmeer, mit historischen Hafen und ein altes Stadtzentrum. Weiter sind die Schoorlse Dunen, ein Naturschutzgebiet einen Besuch wert zum wandern und Fahrradfahren. Hier sind die hoechsten Dunen in die Niederlande. Die Provinz Noord-Holland: sicher einen Besuch und Urlaub wert. Djamila und Hubert Golsteijn.
Mr Ludwig H. uit Duitsland  Verblijfsdatum januari 2020- januari 2020
Beoordeling

Alles bestens... wie immer
Ms Hanneke H. uit Nederland  Verblijfsdatum oktober 2019- oktober 2019
Beoordeling

Hartelijke ontvangst door eigenaren. Prima accomodatie, heel kompleet. Mooie en gezellige omgeving.
Ms M.L. L. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2019- september 2019
Beoordeling

Unkomplizierte Ankunft. Die Wohnung liegt zentral und doch im Grünen. Sie ist gut geschnitten, sehr hell und sauber und modern eingerichtet.
Ms Blaas P. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Unterkunft und Umgebung waren sehr schön haben wir schöne,erholsame Urlaubstage gehabt.
Mr Ulbe v. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2019- augustus 2019
Beoordeling

Hartelijke ontvangst, goede accommodatie, prachtige omgeving.
Ms Tanja K. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2019- augustus 2019
Beoordeling

Wir wurden wie immer sehr freundlich empfangen und die Unterkunft war wieder einmal liebevoll eingerichtet und sehr sauber. Die Umgebung ist uns bekannt und wir haben uns wie jedes Jahr sehr darauf gefreut.
Ms R. V. uit Nederland  Verblijfsdatum april 2019- april 2019
Beoordeling

We werden gastvrij ontvangen en hebben genoten van de voorzieningen in het appartement, dat gelegen is op loopafstand van het centrum van Bergen. Bergen is een prachtig dorp en een prima uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in het duingebied en voor een bezoek aan bijvoorbeeld Alkmaar.
Ms Stefanie F. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Unsere Ferienwohnung war super schön.Sehr freundlich,hell,liebevoll eingerichtet,es fehlte an nichts.Die Hausherren waren sehr freundlich.Es war alles wunderbar.
Mr Mark E. uit Duitsland  Verblijfsdatum augustus 2017- augustus 2017
Beoordeling

Freundlich empfangen. Schöne Lage. Hübsche Einrichtung
Ms Irene D. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2017- juli 2017
Beoordeling

Accommodatie is prima, schoon, lekkere bedden goede douche, van alle gemakken voorzien. Op de informatie is niet echt duidelijk dat het 1 ruimte betreft. De ruimte ligt prachtig midden in het mooie dorp Bergen. De tuin sluit niet op de studio aan daar moet je even een paadje voor uit lopen.
Ms Tanja K. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2017- juli 2017
Beoordeling

Bei unserer Ankunft wurden wir sehr freundlich von unseren Vermietern empfangen. Die Unterkunft ist sehr schön, sauber und stilvoll eingerichtet. Die Ferienwohnung liegt sehr zentral, das Zentrum ist zu Fuß schnell zu erreichen. Bergen an Zee liegt ca. 5 km entfernt und wir haben die Fahrt zum Strand mit dem Fahrrad auf den breiten Fahrradwegen genossen und uns an der schönen Umgebung erfreut.
Mr Patrick G. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2017- juni 2017
Beoordeling

Goed en zeer vriendelijk ontvangen. Parkeren voor het appartement. Zeer compleet uitgerust appartement. loopafstand tot het centrum.
Ms J. B. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2016- september 2016
Beoordeling

Hele vriendelijke ontvangst. Mooi licht appartement. Alles is aanwezig, het is schoon en netjes, gezellig ingericht. Ruimte goed benut. Comfortabel groot bed. Zelfs bedje, stoel en aankleedkussen voor onze dochter aanwezig!
Mr FU ?. uit Duitsland  Verblijfsdatum september 2016- september 2016
Beoordeling

Sehr nette Wohnung,freundlicher Empfang
Mr Berthil H. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2016- augustus 2016
Beoordeling

Persoonlijk welkom, warm en hartelijk. Het appartement was prima, alles aanwezig wat je nodig hebt en gaf een huiselijk gevoel, ondanks dat het één open ruimte was. Prettig dat je lopend naar het centrum kon en zo ook je boodschappen makkelijk kon doen. Wij hadden onze fietsen mee, een aanrader, omdat de omgeving alles biedt (duinen, bossen, heide, strand) wat fijn is om met de fiets te ontdekken. Een dikke 10 voor de eigenaren altijd bereikbaar maar niet nadrukkelijk aanwezig.
N. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

Afzuigkap zo prettig zijn geweest
B. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2015- augustus 2015
Beoordeling

Het zou handig zijn als er ergens een klein kastje is waar je bijvoorbeeld eigen levensmiddelen kunt bewaren, iets meer bergruimte dus. Het neerzetten van een boeddhabeeld is niet neutraal, wij zijn bijvoorbeeld christelijk en hebben daar niets mee, dit is geen kritiek, meer een uiting van hoe het voelt voor ons. We komen graag terug.
L. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2015- juli 2015
Beoordeling

Sehr gepflegtes Haus und Zimmer, top geschmackvolle Ausstattung Kaffeemaschine, Mikrowelle, 2 Plattenherd, Kühlschrank, Wasserkocher, Handtücher und Bettwäsche, sehr freundliche Besitzer, Unterstellmöglichkeit für Fahrräder, sehr zentralgelegene ruhige Unterkunft, Wir kommen wieder!
H. uit Duitsland  Verblijfsdatum juli 2015- juli 2015
Beoordeling

Es hat uns sehr gut gefallen. Das Appartement war geschmackvoll eingerichtet. Die Familie Kraakmann sehr freundlich und hilfsbereit. Was uns in Bergen nicht gefallen hat, waren die sehr hohen Parkgebühren. Vor allen Dingen, die Gebühren am Strand. Das schreckt uns ab wiederzukommen.
G. uit Duitsland  Verblijfsdatum juni 2015- juli 2015
Beoordeling

Wir hatten eine erholsame Woche in einem gut und geschmackvoll ausgestatteten Studio im schönen Bergen. Familie Kraakmann ist sehr aufmerksam und um das Wohl ihrer Gäste bemüht. Wir kommen gerne wieder. Bernd und Claudia Grothaus
S. uit Nederland  Verblijfsdatum juni 2015- juni 2015
Beoordeling

Prettige ontvangst bij gastvrije verhuurders en een bijzonder aangenaam verblijf in het mooie Bergen. Jos en Corrie

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Hof van Craeck II