Vakantiehuis Nederland - Friesland:
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis
VakantiehuisNederland - Friesland: Het Melkhuis

Beoordelingen van onze gasten


Lees hieronder de beoordelingen van eerdere gasten van Het Melkhuis


Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Het Melkhuis



Berry B. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2020- juli 2020
Beoordeling

Mooie ruime locatie waar ook veel te doen is voor de kinderen. Vriendelijke eigenaren met een goede ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ms Melika L. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2016- augustus 2016
Beoordeling

Dit is een fijne plek voor een vakantie met kinderen. Zowel binnen als buiten is er veel ruimte om te spelen. Arum is een heerlijk rustig dorp dat toch goed bereikbaar is per openbaar vervoer (10 min. vanaf Harlingen). Zonder auto zijn met de bus, naast een rit naar Harlingen, uitstapjes mogelijk naar Bolsward, Sneek en het zwembad in Witmarsum. Zodoende is er genoeg te doen.
Mr A.j.j. H. uit Nederland  Verblijfsdatum juli 2014- juli 2014
Beoordeling

We hebben een zeer fijne vakantie gehad met kinderen en kleinkinderen. Er was voldoende voor de kinderen aan speelgelegenheid en we zijn zeer tevreden over de gastvrijheid van de Fam. Boogaard. Echt een plek om nog een keer naar terug te gaan.
Ms J K. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2014- mei 2014
Beoordeling

Wij hebben een rustige week gehad er waren geen andere gezinnen. vanuit Arum kan je diverse uitstapjes maken. Wij hebben ons Frys op kunnen halen.
Mr G.h J. uit Nederland  Verblijfsdatum augustus 2013- augustus 2013
Beoordeling

Geweldige vakantie ,mooi weer gehad.
Fam B.J.C. S. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2009- mei 2009
Beoordeling

We hebben het als een leuke tijd ervaren in het Melkhuis. Vooral de voetbaltafel en tafeltennistafel waren erg in trek. Voor de kleintjes was er ook van alles om mee te spelen. We raden deze accomodatie zeker aan voor gezinnen. Veel plezier, Berit
Mr W.T. H. uit Nederland  Verblijfsdatum mei 2006- mei 2006
Beoordeling

Gezellig huis,goed ingericht, mooie omgeving. Gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk.

Bekijk hier de volledige beschrijving en de beschikbaarheid van Het Melkhuis